Powered By Blogger

lördag 15 januari 2011

Vårens toppkandidater & tänkvärt om hysterin

Min önskelista för våren 2011 blev inte alls så gedigen som jag hade befarat. Men så har jag varit stenhård och bara listat mina absoluta toppfavoriter, dessa:


Dock finns det ett lite större gäng bubblare, som kanske hamnar på ovanstående lista, kanske inte, de kan till och med få byta plats med någon av toppkandidaterna vad det lider, och fler kan komma till dessutom, erfarenheten säger att det är ett väldigt troligt scenario... Allt beror nämligen på hur möten irl utspelar sig. Dessa är i alla fall toppkandidaterna i bubblarkategorin just nu:


På tal om förbokningsystemet som jag förbannade mig över i förra inlägget så bjöd störtsköna Carina, med Fredagsmailsbloggen, häromdagen på ett riktigt tänkvärt inlägg om den helt sjuka hysterin det drar med sig, Har ni inte redan läst det så kan ni göra det genom att klicka här.

Och nu är snart sista chansen att kasta in en lott om man vill vara med och tävla om lip butter passerad, för vinnarna dras vid 16-tiden idag. Och presenteras en stund därefter. Du kommer till utlottningen genom att klicka på bilden i högerspalten. Hoppas ni har en riktigt bra lördag. Kram på er!

5 kommentarer:

  1. Hej! Fina bubblare och favoriter. Lite komiskt för vi har väldiga lika listor. Tur vi inte har samma storlek för jag har 3 så då slipper vi "slåss" när de släpps. Fniss. Kram från Monika

    SvaraRadera
  2. Monika: haha... ja det är onekligen lite komiskt med tanke på hur många plagg det fatiskt finns att falla för. :o) Skönt vi slipper slåss, då kan vi ju hjälpa varandra istället, lite roligare ju. :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej igen! Bra idé att tipsa varandra. Jag mailar till dig så du får min adress och så kan vi ju hålla kontakt på mail om det? Kram från Monika

    SvaraRadera
  4. Många finingar på din lista. Sen håller jag med om förbokningsystemen, jag blir fan galen. Jag har varit så stressad hela veckan över detta, samt panikbokad kläder, vem gör sånt? Nu när jag kikar igen på kläderna så vette katten om jag bokade rätt plagg ens. Nu skriver jag här att jag aldrig ska förboka igen:)
    Kram till dig!

    SvaraRadera
  5. Monika: bra idé, jag har fått ditt mail. Vi hörs igen. Kram!

    Hilde: jag är med på den... tänkte jag säga men sedan slog det mig att kan jag verkligen lova det?... tänk när sommarplaggen droppar in och the Dream of 2011 visar sig i något förbokningssystem... nja... MEN jag kan ställa upp på aldrig panikboka kläder som man inte tänkt igenom. Vad tycker du om den? :o) Kram!

    SvaraRadera