Powered By Blogger

söndag 23 januari 2011

Dagens på städarstråket och en fråga till er

Förra söndagen var det jag som var sjuk, idag var det vackra S, så det blev ingen dejt med henne idag heller. Och vad göra då för att fylla ut dagen.
Jo det blev den überspännande aktiviteten fortsätta städa, som jag redan var igång med när hon hörde av sig. Eftersom min devis i alla lägen är; ”aldrig utan en Molly” så röjer jag livet ur de efterhängsna dammråttorna i denna utstyrsel:



















Så roligt det var att ratta projekt en bild om dagen igår. Till och med så roligt att jag var på väg att fortsätta idag. Men ett sent uppvaknande satte stopp för det. Lika bra förmodligen så ni slapp behöva bli runtguidade bland vår smuts och ännu fler vovvenader...
Men det ska bli kul att se om cooltossan Linda lyckades få ihop det idag. Och jag kommer helt klart att göra om det, kanske redan nästa helg, kanske en vecka senare. Och jag känner att det hade varit skoj om vi var fler som tog oss an konceptet en bild i timmen under exakt samma dag. Så därför undrar jag nu; är det något som ni Mollybruttor skulle vilja haka på?

Nu återvänder jag till skrubb och skurande en stund till. Tänkte att jag ska visa er min swapp med Lingondarlingen från i fredags också, men det blir efter att jag har lyckats parkera städutrustningen för kvällen. Take care! Kramkram!

6 kommentarer:

  1. Jo då, jag fotar för glatta livet! Du ska få se vilken fin städutstyrsel jag har haft;) Jag och Ann-Sofie är Norrköpings-sugna! Men vi åker nog bara om du är där, det är ju liksom det som är största nöjet:) Det är bara du hör av dig när du vet.....Sen är jag så nyfiken på vad du fick i stället för det du swappade bort! Ha en bea kväll gumman! Kram

    SvaraRadera
  2. Vad har hänt med din kompis Sara Smiths blogg? Den är ju helt tom och det har den varit i flera dagar. Jag känner inte henne men blir ändå orolig då jag tycker att hon verkar vara en riktigt härlig person efter vad jag läst hos henne innan. Hoppas innerligt att inget dåligt har hänt henne!
    Blir glad om du vill svara trots att det kanske är lite för privat och jag inte har med att göra egentligen. Men jag blir så när det är så härliga personer som ni båda verkar vara, det känns som att man känner er och ja blir orolig!
    Kramisar Liz

    SvaraRadera
  3. Hej snygging, jag gjorde mitt bästa i dag men lyckades bara halvvägs med ett foto i timmen. Lite mer självdiciplin kanske ;)Gör ett nytt försök på lördag.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hade jag haft en blogg hade jag självklart gjort det, haa-haa! Kram-kram!

    SvaraRadera
  5. Tjena Härliga städtant ;-)
    haha, ja domdär en i timman bilderna är häftiga... Hm... jag tror minsann jag ska slå till redan i morgon bitti å köra hela dagen...
    Så kommer alla att få se Hur jag har det på min första lediga dag hehe.
    Stora kramen ! Sleep well :-)

    SvaraRadera
  6. Linda: då får jag ju hojta in hos dig och kolla nu. Stängde ner datorn igårkväll, rätt skönt, lätt att fastna här annars. :o) Jag hojtar så fort jag vet nåt om Norrköping, han har ju jobbat där 3 år på rad så chansen är väl stor att det blir i år igen men man vet aldrig, han ansökte lite sent och det är en åtråvärd mässa att jobba på. Jag kommer bara upp ifall ni kommer, hur kul är det annars... inet speciellt nä... :o) Kram!

    Liz: jag vill inte dra in Sara och hennes privatliv här men jag kan försäkra dig om att det inte finns någon anledning till oro. Kram!

    Frösötös: ja men halvvägs är väl bättre än inget. Jag kanske också kör på lördag igen. Kul om vi är flera som gör det samma dag tycker jag. Kram!

    L8: haha... där trodde du att du kom undan märker jag... :o) Men du vet att du alltid har en plats här hos mig whenever you want... så den kommer du därmed inte helt undan med. Ha... ;o) Kram!

    Johanssonskan: yes do it, det var skitkul. Och hojta gärna om du har tid för kafferep i veckan. :o) Kram!

    SvaraRadera