Powered By Blogger

måndag 3 januari 2011

Tuppkammen börjar sloka & därav en fråga

Joråsåatt… stolt som en tupp var jag för att jag inte har handlat ett enda plagg på rean, inget, nada, nothing! Men nu har något plötsligt hänt, för den högfärdigt änglapekande tuppkammen börjar sloka… och är istället riktad mot plånboken. Som för att säga; ”öppna dig… för i helsefyr… och det nu!”. Vilket översatt till normal svenska betyder; jag är sjukt sugen på ett reaklick. Och det är inte något plagg vilket som helst som jag håller på att bita hål i förståndet för utan denna:













2003 hoodie, dark grey

Jag vet, jag har aldrig ens kastat ett ögonblink åt den tidigare. Men nu råkar det vara så att min munkis som jag har velat ha på mig och letat huset runt efter i två veckor inte står att finna någonstans. Så jag behöver liksom en ny… Och jag hade redan klickat om det inte hade varit för den där eviga storleksfrågan… Jag vill ha den figurnära men inte slimmat tajt, mer som en kofta än som en åtsittande topp, om ni fattar hur jag menar…

Jag har aldrig provat den, aldrig ens fått chansen att se den irl, så därför kastar jag ut ännu en fråga idag; är det någon som vet och kan hjälpa mig med hur den är i storlek - normal, liten eller stor? Thanks! See you! Och Kram för idag!

5 kommentarer:

  1. Den köpte jag!! Den är normal till liten i strl, mycket mjuk, jättefin hood, rekommenderas. Det jag tyckte skiljde på strl var att den blev ngt längre och lite vidare i ärmen bara annars inte så stor skillnad på 2an och trean. Denna hood ska ju vara tight så tror lätt du kan ha 2 för det brukar du väl va?

    kram!

    SvaraRadera
  2. Filippa: tack vännen! Mycket mjuk låter kanon! Fast det lutar nog åt en 3:a efter din beskrivning, ska sova på det och bestämma mig imorgon. Och finns det ingen kvar då så tuff shit, då var det väl inte meningen då... säger jag nu... ;o)Kram!

    SvaraRadera
  3. Ja men, beställ ikväll då..medan den finns kvar!! Toka där, du har ju redan bestämt dig ju..
    Kram o nattinatti!

    SvaraRadera
  4. Hej! Tokfia!! Jag har gjort som dig hihihi..jag beställde nyss spinner silk dress ifrån TinTin till halva priset..
    Kram

    SvaraRadera
  5. Annelie: haha... ja jag hade ju bestämt mig egentligen men nu tvekar jag ändå. Ska, ska inte... Tänker på att jag vill spara pengar... hmmm... svårt... Får nog tänka lite till... :o) Kram!

    Chatarina: bra val av dig, du kommer att bli kanonsnygg i den superfiningen! Kram!

    SvaraRadera