Powered By Blogger

måndag 10 januari 2011

Auktionen jag hade bestämt mig för att vinna

Jag hade en tanke om att kasta ut ett inlägg här om auktionen jag hade bestämt mig för att jag bara skulle vinna på Tradera nu på morgonen. Men vilken panik jag fick när jag vaknade med bara ett par ynka minuter tillgodo innan den skulle gå ut. Jag som brukar slå upp de blå innan tuppen hunnit upp. Typiskt liksom.

Fick igång segdatorn efter ett par svordomar och minst 18 förbannelser men se där, då hade auktionen precis krypit över tidsfristen och var belagd med ett fett avslutad… Sekunder av panik… Men. Jag kan göra det här inlägget som planerat för jag vann på utropspriset! Tjohoo! Och det är den här länge jagade trasan som inom en snar framtid kommer att göra entré i min Mollyrob:



















Wigwam dress, velvet. Så då var det dags att plocka fram min nya shoppingstrategi, som ni hittar här, och börja checka av. Provat – japp (som bevisas på bilderna), matchar redan befintliga plagg – japp (jeans och Primeboots så är det klart liksom), sovit på saken en natt – japp (till och med alla nätter som förflutit sedan jag testade den i början av september och när jag väl bestämde mig för köp då så var den slut överallt), funkar på Kap Verde – japp (kvällstid definitivt), fått in pengar för sålda Mollysar till åtminstone vartannat nyinköp – shit där föll det platt… so far.

För nu finns det inga ursäkter kvar (jo det gör det säkert men med hjälp av operation no thinking så finns det inga…) till att jag inte ska göra ett rensröj i garderoben idag. Och lägga ut ett till salu-inlägg här inom de närmsta dagarna.

Till dess missa inte Mollysarna som Eva säljer, ni kommer till dem genom att klicka här. Hoppas ni får en riktigt bra måndag därute. Kram på er för nu!

12 kommentarer:

  1. Men tja, grattis till vinsten :)
    Å till utropspris, inte illa, inte ofta man lyckas med den bedriften, förstås beroende på vart utropspriset ligger på.

    SvaraRadera
  2. Grattis!! Den är underbar!!
    Kram.

    SvaraRadera
  3. Grattis! den är superfin :-) särskilt färgen tycker jag...;-) jag hade ju en datorkrasch härom dagen som maken nu har fixat...det kan vara så att du får länka om mig ja om du nu vill ha kvar mig i listan ;-) för mina nya inlägg syns inte i din länklista utan det är inlägget som var vid kraschen som syns....skumt för det är inte så hos Linda?!?!?
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. STOPP!!! Jag tar tillbaka allt jag skrev om omlänkning i förra inlägget!!! Nu kom det upp rätt inlägg i din lista...Hmmmm sorry vännen ;-)
    Puss!

    SvaraRadera
  5. Grattis till vinsten!
    Själv gjorde jag detsamma nu, satte klockan på ringning för att få min efterlängtade Plath Strap dress, men ack kan ni tänka 26st bjöd och den gick för 1000kr, över inköpspriset!
    Mysig blogg förresten.

    SvaraRadera
  6. haha, du är bara för go ! perfekta stratiegier & perfekt att "sova på saken" ! Å gigant grattis till köpet ! Väntar på din rensning haha ! Jag vill roffa den vita jackan som jag testade när vi sågs !

    SvaraRadera
  7. Bra köp, jag älskar min!! Letar bara efter en svart nu...

    Haha skrattar gott åt din stress med auktionen, det låter precis som mig.

    KRAM

    SvaraRadera
  8. Åh, var bra du passa i den färgen. Grattis!
    Kram
    KontorsRåttan L8

    SvaraRadera
  9. Vad roligt, grattis hjärtat!! Sträck på dig som följt din strategi så ordentligt! Den är ju mycket du liksom..ursnygg på dig alltså!!
    Ha en bra dag! Längtar till våååren..
    KRAM

    SvaraRadera
  10. Grattis den är verkligen SÅÅÅÅÅ jävla fin oc speciellt du i den! KRAM

    SvaraRadera
  11. Grattis - den är så fin! Har min på mig idag och har använt den mycket! Ska lägga ut en combo på den senare. Och det gör INGENTING att du missade en check på shoppinglistan - tycker du har varit väldigt duktig ;-)

    Ha en strålande kväll!

    SvaraRadera
  12. CLE: tack! Det var väl inget superklipp men ett par hundra under nypris för en ny wigwam med tags (om nu säljaren talar sanning…) så känns det helt schysst. Kram!

    MollyB: Tacktack, visst är den. :o) Kram!

    Peggy: ja färgen är najs. Vad bra att det ordnade sig till sist, datorkrasch suger fett, har haft sådana flera gånger och losat alla mina bilder… :o( Kram!

    Helen: vad trist… :o( Men om det möjligtvis skulle råka vara en svart i storlek 2 så har jag en sådan som jag funderar på att sälja… hojta om du är intresserad för då har du förstatjing, för normalt pris… :o) Kram!

    Johanssonskan: haha… den kan du lägga ner baby, den stannar förever! Däremot dyker den upp p¨Tradera lite då och då, min är storlek 3 så du vet om du trillar över den. Kul din gillar mina nya ”nazi-strategier”… haha… Kram!

    Linaplina: ja du är superfin i den! Vilken storlek i den svarta, så kan jag ju hjälpa dig att hålla span. Om du vill såklart. För den har jag och den är så sjukt fin och användbar till mycket. Kram!

    L8: vi får hoppas du har rätt. Fast det brukar du ju ha… hihi… ;o) Kram!

    Annelie: tack vännen! Trots att våren snart är här så var jag liksom tvungen efetrsom jag haft den på hjärnan i månader. Jo jag försöker verkligen följa strategin… fast har ännu inte kommit till skott att rensa… :o( Får väl bli imorgon istället. Hur går det för dig? Kram!

    Sanni: säger du det så litar jag fan på det, thanks darling! :o) Kram!

    Oslotigern: då får jag ju hojta in till dig och kolla den. Haha… tack snälla, nu känner jag mig lite lugnad eftersom jag inte ens har lyckats öppna garderobsdörren i rensningssyfte ännu… :o) Kram!

    SvaraRadera