Powered By Blogger

tisdag 15 maj 2012

Dagens – dissar dårar & hissar galendress

Det blir inget pladder om anonyma dårkommentatorer här idag heller. Eller för den delen någonsin. För jag lyssnar på smarta Madde och väljer härmed att inte lägga mer tid på trollen som jävlas. Jag lovar att något pucko säkert försöker provocera mig till att bryta den tystnaden nu… vi får väl se… ;o) 
Det blir inte heller någon visning av min röda kalufs. Inte idag, för håret är ännu blött. Men rött! Jäklar i det vad rött det blev... Visar imorgon istället. Nu blir det däremot rosa, riktigt tokrosa. Men inte som i hårfärg... utan som i dagens stass:



Nej det är inte exakt samma ton i tokFoLen som i ponchon men det skiter jag i, för jag kände för att knalla runt i galendress idag. Och nu känner jag för att bena upp i mina provningsbilder. Med fina Spirakläder. Så då gör jag det, så att ni kan få se dem innan John Blund gör nattentré. Så over and out för nu! Kärlek & Respekt!

4 kommentarer:

  1. Varför måste folk hålla på och vara elaka. Jag fattar det inte och kommer aldrig att göra det heller. Stå på dig fina du och fuck'em'all...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag fattar det inte heller, vad kan man få ut av att vara elak... ofattbart. Tur de flesta är som oss, bäst... ;o) Kram!

      Radera
  2. Sådana kommentarer kommer från mycket osäkra personer, det är inte lönt att lägga energi på att bry sig om sådant skitsnack. Deras högsta önkan är att provocera och se hur mycket skada dem orsakar. Låt inte dessa små människor stjäla din energi.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Nä de har fått lite för mycket energi så det är slut med det nu. :o) Bättre att lägga den på de som förtjänar den som ni gulliga. Kram!

      Radera