Powered By Blogger

söndag 27 maj 2012

En till Amsterdamrapport i miniformat

Knatat ännu fler gator upp och ner och botaniserat bland afrikanska tyger i hopp om att finna ett nytt sängöverkast att kunna få med hem, hittat ett i närheten av perfekt och blivit superglad för det. Läst resereportage och blivit megasugen på att göra ett eget, besökt en matmarknad och känt saknad att det inte finns sådana på hemmaplan. Tagit alldeles för lite bilder men ha hopp om att ta igwn det en del idag.
Glufsat världsgodaste indiska maten i sådan kvantitet att den höll mig sprängmätt i över ett halvt dygn, shoppat en woodoodocka som nu dinglar på min väska och använt duschkräm som luktar kiwi. Upptäckt att smoothies måste vara något av det godaste som finns, speciellt en soldränkt förmiddag vid en kanalkant och försökt lära mig att jonglera med tre tygbollar. Snöat in en smula på tecknade barnprogram på tv, druckit mig helsnurrig av på tok för mycket rödvin och konstaterat att turister hyser en viss kärlek till beigefärgade shorts och piratbyxor.
Nu blir det strax en picknickutflykt, till en generös park som ska vara fin och ha ett kafé som ser ut som en futuristisk tekittel... Så peace out för nu. Take care. Kram!





6 kommentarer:

  1. Ni verkar ha det toppen!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Vad härligt det låter! OCH vad du skriver bra OCH vad fin du e i orange! :) fortsätt njut kram!

    SvaraRadera
  3. KRAMAR!! Fina ni är, njut av livet!

    SvaraRadera
  4. Helt jäkla ljuvligt! Måste dit nån gång! Kram

    SvaraRadera
  5. Impad över allt ni hinner med!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. TackTack som fan! Det var bra, superduperdunderbra! :o) Kram!

    SvaraRadera