Powered By Blogger

fredag 11 maj 2012

Lite införhelgbabbel & önska provning

Fredag. Riktigt skönt trots att jag ändå är en smula kluven inför helgen. Dels är mr Make iväg igen, den här gången har han faktiskt varit det sedan i måndags. Glassar runt i Athen med fancy tatuerarfolk. Joråsåatt… fast det heter jobb och mässa… såklart :o)
Dels är jag relativt pank och utan några planer på skojsigheter att ta till under alla ensamförpassade timmar. Kanske kanske att jag får ett kärt finbesök imorgon men vill inte orda för mycket om det så inblandad part känner sig tvingad att ta sig till mitt lilla hörn av Skåne… ;o) Och! Så ser det ut så här utanför ytterdörren:


Bilden tog jag igår men det är samma kuliss som är framplockad idag. Gråmul och idel regn. Inte vad som hjälper till för att muntra upp stämningen direkt. Fast! Det finns en sak som i alla fall för en stund och till ett uns kan liva upp, och det är en liten svängom i provningsland. Så det ska jag försöka mig på imorgon. Och tänkte då att ni kanske har förslag på sådant ni vill se på denna gammeltant… Hilde har redan kommit med förslag på två märken, som jag dock inte är hundra på att jag kan hitta på hemmaplan, men ni får gärna hojta till med fler önskemål om ni har sådana. Och så gör jag vad jag kan för att tillgodose dessa. Dock är jag så ego att jag bestämmer i slutändan. Eller rättare sagt kör på känsla och utbud när jag väl är på plats i någon butik… Okej?  
Fast nu har jag inte tid med mer babbel, för det är trots allt en vardags färd innan det går att ropa helg, så dags att göra sig iordning för ett gäng timmar i praktikens sfär. Hoppas ni får en bra dag därute. Var rädda om er! Kram för nu!

6 kommentarer:

  1. Samma grå här men det är *varmt* och det är orange och solen ska komma i eftermiddag.
    Ha en bra helg; här blir det handboll och åter handboll =)

    SvaraRadera
  2. Klart det är du som bestämmer. Det ska bli roligt att se oavsett vad det blir.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Du reder dig!! Strong är ditt andra namn.. Önskar i hemlighet jag var i närheten av dig...
    Önska får man ju, eller hur?!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Kommer inte på ett enda märke just nu så går på din känsla :) Kul att se vad det blir :) Kram

    SvaraRadera
  5. woo wooo.

    Jag skulle vilja se Lindex, Åhléns, Flash och indiska. Eller kanske bara en klänningsprovning, där du provar olika sommarklänningar alt maxiklänningar av olika märken.
    Du hör vilka krav jag har...:-D Ringer lite senare.
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Tack för kommentarer! Som jag är kass på att svara på... Sorry... Kram!

    SvaraRadera