Powered By Blogger

tisdag 22 maj 2012

Två dagars stassar – med bara viss modifiering

Jo det är högsommar hos mig också, det är bara jag som envisas med att få för mig att det nog blåser ganska kallt. Och i skuggan, ojoj, där är det garanterat nordanvindar som ger köldskador på direkten… Bäst att ta såväl jacka som sjal, vara på den säkra sidan, slippa veckor av förkylningssjuka… Och därför ser dagens påbultade sommarstass ut som följer:



Inte helt annorlunda än igår, tvärtom så är det samma Multi Anglaiseblus, samma Pleasejeans, samma jacka. Fast ändå ser det inte helt samma ut, tycker jag i alla fall, eftersom för mig gör detaljerna ibland ganska mycket mer än vad plaggen i sig har att tillföra, typ… Vad säger ni?



Det är inte ofta jag återanvänder två dagar på raken. Längre. Vilket faktiskt började med dessa bloggrapporter i stassande. För hur kul är det att plåta samma och för er att se samma… tänkte jag och började därför att dyka in lite bättre i garderoben inför varje dags påklädningar. Och insåg ganska snabbt att det gjorde att jag fick använt mycket mer. Och att annat än bara favoriterna blev luftade med jämna mellanrum. Så det där med bloggande har sina fördelar, på en hel massa plan faktiskt…Slutsvamlat för nu. Peace out för den här gången! 

8 kommentarer:

  1. ja, alltså du ställde en fråga och jag säger bara: DU HAR FÖR MYCKET KLÄDER PÅ DIG!!!!! haha, ha en fin kväll. Här på Ärtan är hett, hett men det fläktar lite i alla fall. Klem

    SvaraRadera
  2. ..men allså det är ju snyggt och så såklart!

    SvaraRadera
  3. Jättesnyggt är det! Och visst är det detaljerna som gör det. Själv har jag totalt snöat in på min Hunkydoryblus för tillfället :) Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hunkyn är superfin på dig, vill ha varje gång jag ser den på dig, har varit nära att klicka men lyckats motstå. Hitintills... :o) Kram!

      Radera
  4. Svettas bara jag ser dig :)
    I nordost är det 30 grader...
    Helén med stora glada nyheter

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja liiite varmt var det... :o) Kul med nyheter, väntar spänt på att få veta vad även om jag har lite småkoll då jag tjuvkollat på Facebook... ;o) Kram!

      Radera
    2. Ja där kan man ju säga som det är =)

      Radera