Powered By Blogger

lördag 12 maj 2012

En dag med finbesök i ovädersstaden - del 1

Hon anlände lagom till att vädret kopplade på sin sämsta sida. Regn, megablåst och en kyla som sprungen från Antarktis. Så för att jaga värme spatserade jag och Lingondarlingen raskt till en butik för att spana in sådant man vill ha. Som dessa helcoola cowboyboots:


Nästa anhalt blev dock till en lokal med sådant man måste ha. Mat. Och sådant man nödgas göra, bloggdokumentera:



Äta långsamt och prata. Om allt mellan himmel och jord och lite därtill. Strunta i tid och rum och bara vara. Så sällan det händer, så kul, skönt, befriande, lyckobringande när det gör det. Men vi lyckades slita oss, inte minst eftersom det drog från fönstret och vi frös. Ordentligt. Men kylan var ännu mer illa bitande utomhus så det blev till att söka skydd i lite butiker på vägen. Ett provrum blev tvunget att besökas också, för en dagensbild måste ju till: 



Fick även chans att säga hej till and på villovägar innan en av mina absoluta favoritbutiker här i byn fanns framför oss. Store…




… där en del av mina mest älskade assessoarer kommer från. Och habegär att sukta efter lyste inte med sin frånvaro den här dagen heller. Men nix shopping idag, istället begav vi oss till Stadsteatern. Där vi försökte ta Carolina Gynning-foton på toaletten. Ni vet sådana där man ser sjukt snygg och jäkligt sexig ut. Det misslyckades fett, som synes: 


Fast nu var det ju inte därför vi gick dit egentligen… Utan för att…

FORTSÄTTNING FÖLJER I INLÄGGET HÄR UNDER EFTERSOM DETTA INLÄGG VÄGRADE BEFATTA SIG MED FLER BILDER…

8 kommentarer:

  1. Vilka coola cowboysare! Vad var det för märke och vad kostade dem?
    Kristina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Säger som Lingon här under, inte heller helt säker på vad märket hette men priset var garanterat 3995:- tyvärr... För visst var de supercoola. Kram!

      Radera
  2. Oj, vad hette märket nu igen? Mexican, gringo nånting och tyvärr var priset lika häftigt som de var snygga. 3995 kr...suck.. djup suck.....

    kramar
    L

    och tusen tack än en gång Josanne för en fin dag

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack själv vännen! och suck kan man säga ja... varför skulle de tvunget vara så nedrans dyra för... :o( jaja, man kan inte få allt, ara nästa allt... :o) Kram!

      Radera
  3. It looks like it was a fun day despite the cold howling wind and rain. I love reading about the friendships that have grown through the blogs.
    Happy Sunday!
    Karen XOXO

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thank you! Have a nice day you too. Kram!

      Radera
  4. Tack för alla härliga bilder! Jag blir glad när jag ser er :)
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fattar vad du menar, känner likadant när jag ser till exempel dig och Lingon härbärgera runt i verkligheten tillsammans. :o) Kram!

      Radera