Powered By Blogger

fredag 11 maj 2012

Dagens – som styrslade upp, men bara lite

Kände i morse att det kunde vara läge för lite mer styrsel och stil efter att ha slafsat runt i gamla sunkiga pjux och kombosar utan tänk under hela veckan:



Ja jag sa lite styrsel och stil… Drama och Firestorm kanske inte gifte sig på stört direkt, till exempel, men det hade ju liksom inte varit jag om det hade varit helt perfekt… :o) 
Fast shit vad jag får dåligt samvete när jag ser bilderna, av ledsen, intill förtvivlad, Freja hund som har antagit en platt position på golvet. De är inte glada på mig nu, djuren, för de har fått mycket mindre uppmärksamhet än vanligt den här veckan. Av helt naturliga skäl eftersom mr Make åkte till Athen redan i måndags, han som för det mesta börjar jobba först sent på eftermiddagarna, när jag praktikar. Och alltså han som ger dem en massa tid och kärlek dagtid. Så det får bli att lägga lite extra krut och kraft på att ösa intresse över dem i helgen.
Nu ska jag dock laga mat och så har jag hängt fram tre Mollysar som jag tänkte plåta, för att lägga ut här till salu under kvällen. Så hoppas hinna det också innan mörkret sänker sig över boningen. Så därför blir det punkt här och nu. See you!

2 kommentarer:

  1. Vad är det för klänning eller tunika du har under? Den ser riktigt snygg ut.
    Johanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en sidenunderklänning. A-one silk någonting. Från nu i vår, kommer inte ihåg vad färgen heter men den finns i Odd Mollys webbutik. Kram!

      Radera