Powered By Blogger

måndag 14 maj 2012

Dagens – ponchopremiär & pladderfritt i kväll

Hade tänkt att jag skulle pladdra lite om människor som beter sig märkligt, bland annat sådana som sitter och skickar en massa anonyma mail och kommentarer i elakhetens tecken. Och så hade jag en idé om att jag skulle avge någonslags träningsrapport och lite tankar kring det. Men! 
Jag hann inte ens börja plita bokstäver innan mr Make plötsligt uppenbarade sig i boningen, efter en vecka på grekisk mark. Och då känns det ju faktiskt en smula introvert och otrevligt att sitta här med näsan i datorn. Så sorry brudar men jag väljer att vara osocial mot er ikväll istället… Fast de viktiga dagensbilderna som har legat och drällt i mobilen sedan i morse måste ju trots allt avlevereras först:



Ponchopremiär dagen till ära. Ett ganska  märkligt plagg må jag säga, som jag av någon ospecifik anledning gick och drog i hela tiden, eftersom det kändes som att det kröp upp till axlarna, typ… Men jag gillade det i alla fall. Varmt och skönt om inget annat och rosa livar ju dessutom upp ett par snäpp i grådasset som regerat här idag. Nix, no more menlöst babbel nu, över till att få höra lite om den grekiska tatueringsscenen istället... Så Kram på er för idag! Take care!

10 kommentarer:

  1. FIIN ju! men, jag tycker inte att du ska lägga mer tid på de där trollen som håller på med dig, de är inte värda den uppmärksamheten här!! Men måste du, så måste du ju...jag fattar. Klem och gonatt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har rätt!!! Ingen mer tid på trollen, TACK! Kram!

      Radera
  2. Ja det vore rentav lite ofint =)
    Men när du pladdrar med honom kanske du vill fråga hur han vill ha en sfinx levererad? =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut, gör det så fort jag ser honom nästa gång, typ i kväll skulle jag gissa. Och börjar det förresten inte bli dags för någon att boka tatueringstid... det finns ju ett presentkort att använda... ;o) Kram!

      Radera
    2. Jo det är absolut tid; det är bara fotot som ska hittas nånstans i mannens gömmor.
      Tänkte att du kanske tycker den är lite tung att släpa på på lördag, för jag tog ju hem originalet ;)

      Radera
    3. Ja absolut tycker jag att vi, båda två, inte ska behöva släpa på lördag... kollar med honom så får han styra upp... Kram!

      Radera
  3. Trodde dessa människor gett upp med sitt fjomperi.. Fast även jag som inte ens har en blogg får lite lustiga mail då o då, undrar var dom kommer ifrån o hur dom tänker! Slitsamma nu, roligt du äntligen du fått hem maken din..
    Såg lite längre ner helt ljuvliga bilder på dig o Lingonet när ni var i farten!! Lingonet visade upp foton som du tagit inne hos henne, porträtt som var helt perfekta! Såg så naturlig o söt ut..
    Hoppas allt är annars! Här inget vidare värst, det gamla vanliga så måste jag få till någon form av regndans?, blir avundsjuk på grannar som ligger o pressar i solen dagar i ändå! Vill också ut men i år det det riktigt illa, trots daglig medicin, sprutor o nu även cortison.. Dom har lovat regn på torsdag, återstår o se.. Lite gnäll från virrpannan, numer i lila, gröna nyanser bland skrapsåren. Kanske lika bra o hålla sig inne ett tag till, fniss..
    Kram o natti!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du verkar inte ha så värt mycket tur vännen... :o( Hoppas det vänder, snart, typ NU!... Ja alla dessa dårar, jag drar dem till mig som flugor till en sockerbit, ska verkligen försöka nonchalera dem nu... Kram!

      Radera
  4. Kan just konstarera med skammens rodnad..att det var just det jag skrev igår.. Menlöst babbel alltså, sorry för det!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ingen skam och ingen rodnad. Jag gillar dina "babbelkommentarer", Mycket! Så please fortsätt med dem. :o) Kram!

      Radera