Powered By Blogger

söndag 20 maj 2012

Invirrad i hur många öppna Internetsidor som helst

Jag borde skriva artiklar, eller städa. Helst både och. Jag borde gå iväg till Ica och shoppa mjölk, dra igång ett tvättprojekt innan berget blir helt oöverstigligt, och samtidigt styra upp i min kaosdrabbade garderob… 
Och visst, allt det där finns i bakhuvudet. Men! Där har det fastnat, för jag ägnar mig istället åt något helt annat, något mycket roligare… Att researcha Amsterdam.


Kommer ju att befinna mig där om ynka fem dygn. Så nu kollas det vad ska man se, göra, äta, dricka, shoppa… Nä inte shoppa men titta kan man ju alltid, i skyltfönster om inget annat… :o) Just nu är jag helt invirrad i hur många öppna Internetsidor som helst, så bortsnurrad i skallen av alla namn och adresser så jag skulle lika gärna kunna befinna mig på månen… 
Men ändå inte så värst mycket klokare… Så! Därför gör jag som jag brukar när frågetecken hopar sig i huvudet, jag frågar er… Så är det någon som har varit där och har bra tips på lite vad som helst, eller kanske en länk till något skoj så blir jag superglad om ni hojtar… Hoppas ni har en bra dag därute. Take care! Och Kram! 

6 kommentarer:

  1. En väninna var där i höstas, hon hade hört att det skulle finnas många roliga second handbutiker men hon hittade inte en enda. Så det kanske kan vara något att kolla upp. Om de nu verkligen finns. :o)
    Kram från Allie

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha... precis detsamma hände mig första gången jag var där. Hittade inte en enda av alla coola secondhand butiker som skulle finas... Men nu har jag kollat upp lite bättre i förväg, insett att jag var lite fel sist så nu jäklar... hoppas jag... ;o) Kram!

      Radera
  2. Planeringen är ju nästan halva nöjet med att resa =)
    Inga tips alls eftersom jag inte varit där, men hoppas ni får det fantastiskt.
    Så roddar vi sphinx och tatuering när ni kommer tillbaka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag brukar vara helkass på just planering innan, vilket jag ångrar lite sedan så den här gången försöker jag vara lite "smart och vuxen"... ;o) Kram!

      Radera
  3. Vad spännande att åka till Amsterdam! Och Grattis till makens pokal :) Kramar

    SvaraRadera