Powered By Blogger

torsdag 31 maj 2012

Stulit timmar & min karriär på papperskorgarna

Spränghuvudvärk blev hemmajobbardag. Som jag helt ärligt även precis har stulit ett par timmar ifrån för att sova bort. För det fanns en enorm trötthet i den här kroppen också, en sådan som gjorde att ögonen gick i kors och det svartnade när jag försökte styra in blicken på datorn. Tack och lov gick det där över men skallebanket är kvar… :o( Men det är bara att inte försöka låtsas om och istället jobba i kapp. Vara lite duktig så där…
På tal om ikapp så upptäckte jag alldeles nyss en bild som hade landat hos mig på Facebook. Från en före detta kollega på arbetsplatsen från helvetet. En som fick respass därifrån långt innan mig. Vi pratar minst sex år sedan. Så snacka om att minnen kom ikapp när jag såg den. Minnen innan allt spårade ur men även ett mycket förträngt minne, som den bilden… Helt sjuk. Måste bara visa er:


Jag och M på gigantiskt foto på papperskorg. På alla stadens papperskorgar under ett par månader dessutom. Det var ångesttider det… ;o) Och ännu lite mer nu när jag inte kan låta bli att förundras över vad det är för igelkottfrisyr jag hade på den tiden… Haha… 
Shit vad tiden går, nu bara måste jag jobba ikapp här… men återkommer med en dagens lite senare, och ännu mer Amsterdamterror också, såklart… Kram!

8 kommentarer:

  1. På tal om nostalgi och mitt förra svar under Lanefelt-jympan:
    Åååå jag hittade honom
    http://www.kalf-hansen.com/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh Tack! Jag som precis tänkte börja googla på honom, minns honom inte alls tyvärr... Men kanske att poletten trillar ner nu... :o) Kram!

      Radera
  2. Jag förstår känslan, hittade en massa gamla foton från ungefär samma tid i helgen. Oj som jag såg ut, även om jag INTE tycker att du ser dum ut!
    Kram från Allie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast jag ser dum ut, som fan... ;o) Och visst är det en jobbig känsla det där med gamla foto, fast samtidigt lite kul också i alla fall tyckte jag det, trots allt... :o) Kram!

      Radera
  3. Jag gillar din Amsterdamterror och nu ska jag ge mig ut på jakt efter träningstoppar. Inspo.

    Kraaaam!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul du gillar! Och HM har schyssta träningspryttlar tycker jag, både toppar, träningsbh och byxor. Bra pris dessutom, vilket ju aldrig är fel. :o) Hojta om du vill ha hjälp i din jakt. Kram!

      Radera
  4. Fantastisk frilla;) Jag ser gärna mer Amsterdam jag med.......Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja eller hur... ;o)Mer Amsterdam är utkastat nu. Kram!

      Radera