Powered By Blogger

fredag 4 maj 2012

I provrummet: jag och sex plagg från Hunky Dory

Eftersom jag visste att butiken där jag provade Spira i måndags, Cirkus, skulle få in kjolar från just Spira idag (de som äger butiken är även de som designar just det märket). Så var det egentligen dessa jag hade i åtanke när jag begav mig dit på lunchen. 
De hade kommit men var inte helt uppackade, fast fick en liten förhandsglimt och attan vad snygga de var, framförallt långkjolarna, så det får bli ännu en provning där, av dem, snart! 
I alla fall så hade jag redan dregglat lite fint över ett gäng Hunky Dorysar så det var liksom ingen konst att släpa med dem till provrummet istället. Och resultatet:

Splatter twilight tunic, navy/ecru 1599:-  


Storlek S. En riktigt söt blus men inte på mig. Funkar inte riktigt med den där knytrosetten tycker jag och dessutom är den lite för vid för min smak. Men den i samma tyg här under var däremot slurp på hög nivå:


Splatter desear blouse  ecru/ warm brown 1699:- 

Storlek S. Superskön att ha på sig. Luftig men inte på ett sätt så den känns lufsig utan bara najs, liksom… Superfina spetskanter insprängda på ett skitsnyggt sätt och samma urringning bak som framtill. Så detta blev absolut ett kärleksmöte. Och det var denna jag hade på mig i förrförra inlägget.


Deaser dress, bone white 1499:- 

Storlek M. Sanslöst fin med spetsinfällningar och brudyr i sama färg som tyget men något för stor så därför provades även:


Deaser dress, aegean sea 1499:- 

Storlek S. Den är något mer grön än vad den ser ut här. En något dov grön och skitsnygg kulör för att vara mer exakt. Att ha denna som klänning i sommar, definitivt inte mig emot. 


Laguna blouse, pure white 1499:- 


Storlek S. Denna är också väldigt vid nertill men till skillnad från den första här i inlägget så störde det mig inte ett smack tvärtom, för den är vid på ett mer böljande och därmed smickrande sätt. Inte heller denna hade fått nobben från min garderob direkt.

Den här har jag inte namn och färg på, men den kostar 899:- 


Storlek S. T-shirtkvalitet med lite längre ärm. Vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om den så den landar nog i någonslags mellanland kallat fulsnygg. Ruggugt skönt material och helt klart rolig skärning… Ju mer jag tittar på den så här på bilderna desto mer närmar den sig pluspoäng… 

Ja det var det hela för vad jag hade att bjuda på i den här provrumsraiden. Vad tycker ni? Har ni någon favorit av dessa? Ja just det, en sak till förresten, visste ni att Hunky Dory nyligen öppnade en egen webshop… 
Ni kommer till den om ni klickar HÄR. Och nix, jag gör inte det här inlägget på någonslags uppdrag av dem. Jag gör det för jag vill. Så ni vet… Kram för idag!

15 kommentarer:

  1. Love hunkydory laguns blues har jag inte men vill gärna ha:) annars har jag mycket från hd. Kram Nilla

    SvaraRadera
  2. Ååååå så mycket fint! Älskar den där tunikan/klänningen man skymtade i förra inlägget. Blir många vill ha men får inte här :o)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Så himla fina plagg. Jag älskar den där blågröna klänningen, ja och flera plagg.
    tack för jättefin provning.
    kramar!!

    SvaraRadera
  4. Fina allihopa! Gillar Hunky Dory:) Kram

    SvaraRadera
  5. Fina blusar och klänningar! HunkyDory gör så mycket snyggt! Splatter desear blouse var extra snygg på dig, men du klär i alla:-)
    Webshopen har jag handlat på. De har bra priser när det börjar vankas rea...
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Riktiga godingar verkligen och till och med jag som har svårt för så ljusa plagg blir sugen.

    Ser fram emot att se kjolarna.

    Ha det bäst!

    Kram

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Jag tyckte om allihop rakt av och skulle inte tacka nej om nu någon fick ett infall och ville ge mig någon och dig med givetvis.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  8. Ojoj vad HD kommer med mycket fint. Jag har också drägglat lite över Spiras kommande klänningar och kjolar.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Oj, vilka finingsr skulle kunna tänka mig flera stycken men nä, jag har bestämmt mig!! Jag ska ha ett lite köpstopp (se hur länge det håller)får inte pkats i mina gardebober mer:)) Kläder är kul!!!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Huvaligen! Så mycket snygga plagg HD har kommit med! Begäret stiger... Både blusarna och klänningarna passar dig superbra!
    Kramizar

    SvaraRadera
  11. Tror toppen heter Fold In T, prövat den i blått. Ingen hit på mig... Har rotat fram mina "gamla" Hunky dory toppar och blusar igen, passar så fint till jeans! Velar fortfarande med Spira, du var så fin i dem så jag tror jag måste testa någon modell av dem.... Ha en fin helg!
    Kram

    SvaraRadera
  12. Lagunan skulle gärna få hänga i min garderob :)! Kram!

    SvaraRadera
  13. Tack för kommentarer! KramKram!

    SvaraRadera
  14. Splatter desear och laguna blouse var totalt i min smak, men du klär definitivt i alla. Måste in nu o kolla deras webshop. Kram o hoppas att du piggat på dig. Elände att inte kunna sova bra...

    SvaraRadera
  15. Tack för inspirationen! Jag har tittat på flera av de plaggen och nu kan jag äntligen bestämma mig för vilka jag ska köpa när jag ser dom på dig.
    Mvh K

    SvaraRadera