Powered By Blogger

tisdag 22 maj 2012

Till salu – Mollysar i repris men nu med reaprislappar

Jag har försökt att styra upp mina garderober nu under kvällen. Något som är betydligt lättare sagt än gjort… En hel del som är för stort men jag har så svårt att släppa vissa plagg trots det… Ja, det är okej att kalla mig idiot, för visst är det bara plagg… Men, men… 
Det kommer säkert att dimpa in lite till salu här efterhand som mitt hjärta sakta men säkert hinner ikapp med hjärnan… :o) Men till dess tjatar jag istället om några jag redan haft till försäljning här. Fast som nu har fått reaprislappar på sig:


1. Magnolia strap dress, rouge storlek 3. Använd men i mycket bra skick. Pris: 850:- Reapris: 720:- 


2. Limited edition silk dress i rött, storlek 1. Väldigt sparsamt använd så i kanonskick. Pris: 850:- Reapris 720:-


3. Gosee short dress, white. Storlek 2. Sprillans ny, helt oanvänd. Pris 620:- Reapris 570:-


4. Voile short dress, rosa. Storlek 2. Använd men i finfint skick. Normal i storlek Pris: 750:- Reapris: 650:- = RESERVERAD

Om du är intresserad av något av plaggen eller undrar mer om något så skriv en kommentar eller maila mig på oddjosanne@gmail.com.  
Jag har både hund och katt och är dessutom en sådan där vidrig rökare. Men jag kommer givetvis att tvätta upp kläderna och låta dem torka i djur- och rökfritt rum. Kan dock inte garantera att plaggen är 100 % djurhårs- och rökdoftfria.
Sedan har jag även några icke-Mollysar till försäljning, även de nu med reapris. Klicka HÄR för att komma dit. Det var allt härifrån för idag. Kärlek & Respekt!

4 kommentarer:

  1. Är rosa Voile kvar?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är redan två stycken som har hört av sig om den men skulle de ändra sig så hojtar jag. Kram!

      Radera
  2. Hej! Vilken storlek har du på din rosa Berry dress? Är dom stora i storlek?
    Mvh A

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har 2 i den, och i den vita jag också har, och om jag inte minns helt fel, har inte haft eller provat dem på länge så är de relativt normala i storlek. Kram!

      Radera