Powered By Blogger

onsdag 9 maj 2012

Två nykomlingar – en stannar, en vill flytta vidare

En har jag redan avslöjat här, den andra har liksom mer smugit sig in. Så som saker lätt kan göra om man inte vill låtsas om att de är nya utan istället intalar sig (och mr Make…) att de har funnits i garderoben i evigheter… 
Ett brutet köpstopp som blev dubbelsynd alltså… Jävla TinTinstyle som tvunget skulle komma dragandes med en viprea. Där jag kände det mentala pistolhotet i nacken, så jag vågade inget annat än att kika in. Behövde inte titta länge innan jag fick fetaste habegäret, klickade snabbare än blixten och nu är den alltså här:


ViscKnit V-neck, white från by Ti Mo. Och halleluja vilken helt lovely kofta, kvaliteten är helt understanding. Rejäl men ändå tunn, liksom… Den är lätt här för att stanna. Vilket tyvärr inte är fallet med Traderaklicket från i söndags… 



Hunky Dory toppen. Superfin, mjuk, skön, cool, underbar modell, kanonsnygg ljusgrön färg… Men! Det är något som gör att vi inte kommer överens. Alls! Och eftersom jag vet att den allra troligast bara kommer att bli hängande här så kollar jag om någon av er skulle vara intresserade av att adoptera den? 
För 450:- inklusive vanlig frakt med Posten inom Sverige. Storleken är Small. Vill ni se fler bilder så hade jag med säljarens foton i ett inlägg som ni kommer till genom att klicka HÄR
Nu ska jag försöka mig på en bloggenad. För det allra mesta läser jag bloggar i mobilen och därifrån är det ett gigantusprojekt att kommentera, så därför sitter jag med megadåliga samvetet för att jag så sällan lämnar något avtryck efter mig när jag snokar runt här i Mollylandia. Men nu, jäklar… :o) Så hej, tack & Kram för idag!

15 kommentarer:

  1. Hunkyn är ju så jäkla fin i ryggen! I alla fall på dig! Jag har haft en likadan med lång ärm, fick värre puckelrygg än Quasimodo;)
    Frestades icke av Tintins rea, har bara rockabillyblåsor i skallen nu! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha... du har dina idéer... ;o) Najs att slippa frestas, jag vägrar ge mig in i rockabillyland, har ju sett allt fint hos dig, och insett att det kan vara lätt att fastna där i så fall... :o) Kram!

      Radera
  2. Håller med dig, den är superfin men inte riktigt på du:)så förmodligen blir den mest hängande.

    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för ärlighet vännen! I Like! Kram!

      Radera
  3. Vilken färg är det på Hunky doryn. Jag är intresserad av den, men det beror lite på vilken färg den har.
    Krsm

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är ljusgrön. Lite åt det mintgröna hållet men diskret i färgen. Riktigt fin tycker jag. Kram!

      Radera
  4. Jag var rädd att den drog åt just det hållet. Provade en likadan fast i armygrön och tänkte den vill jag ha men inte grönt. Hoppades din drog åt, ljublå, beige , lite grå eller vit. Jag får stå över och vänta på min färg.
    Kraaam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller tummarna att du hittar den i rätt färg för den är superfin, på rätt person. Kram!

      Radera
  5. Ti Mo koftan är ljuvlig och passar dig så fint! Väldigt snygg outfit.

    SvaraRadera
  6. Jag är sugen på den! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vill du att vi ska träffas så du får testa den så bar ahojta. Jag kan komma bort efter lunch idag till exempel... Kram!

      Radera
  7. Wee gärna men mellan 13-15 är jag på pass där nere. När kan du? Jag kan innan dess och ev efter. Kram!

    SvaraRadera
  8. SÅLD till Sanna! Kul att se dig idag, fan vad snygg du var! Hoppas vi får till en lunch eller en fika snart!... Kram!

    SvaraRadera