Powered By Blogger

måndag 7 maj 2012

Jag gör rätt! Bara så ni vet… :o)

Mitt möte med snygg snubbe idag handlade om träff med en personlig tränare. Peter, en kille jag skrivit artiklar om ett par gånger genom mina år i journalistland.


Han var nominerad till Sveriges bästa Pt förra året. Och då är man grymt bra! På riktigt! Så för mig som konsulterade en med denna titel för första gången, ever, var det självklart att det skulle bli han. Inte minst eftersom han även är otroligt hemmatam när det kommer till kost. Vilket var precis därför jag bokade tid med honom. För jag vill veta hur jag ska göra och tänka för att hålla vikten nu när jag snart har lyckats ta mig över mållinjen på den fronten. 

Och bara så ni vet, och nu menar jag främst er som skriker anorexia och kallar mig osund och allt vad det nu är… jag gör redan så gott som rätt i mina val av käk! Och i mitt tänk! Och det var det allra bästa jag kunde drömma om att få höra. :o) För det fick mig lite mer optimistisk till att jag kommer att fixa även det! 

Och bara för att det gjorde mig så sjukt jäkla megaglad, och för att han förtjänar det i största allmänhet så tänkte jag reklama denne herre lite här och nu. Genom att ge er länken till hans hemsida, som ni har HÄR. Och även till hans blogg som ni landar i på direkten om ni klickar HÄR. En hel del bra saker i den!

Och det var allt från mig för idag. Tänkte försöka få sovit i alla fall lite mer än de max fyra timmar per natt som det har blivit de senaste nätterna. Senaste många nätterna. Så därför drar jag ner rullgardinen redan nu. God natt & Kram på er!

10 kommentarer:

  1. Skönt för dig att höra. Man behöver det så man kan låta bli att ta åt sig av dem som ändå inte kan nått.

    Bra blogg tips. Ska kolla in den mer senare.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja shit vad jag är trött på alla so vet exakt hur jag ska göra, och det är ju liksom sällan det jag gör som är rätt. Suck!... men Peter är bra som fan och hans blogg också. Kram!

      Radera
  2. Bra gjort! Min PT är inte lika snygg men skitbra :)
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra är bättre än snygg men både och är inte fel om det finns... hehe... snacka om att jag låter som en snusktant... ;o) Kram!

      Radera
  3. Så skoj att träffa dig och vilken snygg kropp du har skapat, allt på egen hand! Mycket starkt jobbat:-)

    Speciellt stort tack till dig för att du för ca 10 år sedan gav mig chansen att börja skriva i tidningen du då jobbade åt. Det var så ja kom igång på allvar pga all publicitet det gav.
    Den tjänsten du gjorde mig är jag dig evigt tacksam för:-)

    Pt Peter

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Går ju på ett bra gym nu också så då kanske det inte är konstigt man blir snygg... :o)
      Hade du inte varit så bra hade du ändå inet fått jobb hur mycket jag än skrivit så det där har du allt fixat själv! Så det så! Ses!

      Radera
  4. Aha..det ÄR därför alla skaffar sig en egen PT, fniss.
    Skämt o sido, det är bara att gratulera hjärtat!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... fast jag har inte skaffat, jag körde bara en engångs med honom... :o) Kram!

      Radera
  5. Ja en sån borde jag nog skaffa mig... ;)
    Det får bli nästa projekt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan vara bra om man vill komma igång. Jag går på pass, för att jag har noll karaktär om jag bara skulle kört gym ensam... och känner inte jag behöver träningshjälp just nu men det kanske kommer. Kram!

      Radera