Powered By Blogger

lördag 19 maj 2012

Rapport från en liten bloggfika i Malmö – del 2


En av alla roliga, och bra, inslag med en träff av detta slag är att man aldrig behöver stå och vela om något plagg i ensamhet. För det finns alltid någon att fråga om råd. Mycket praktiskt: 



Och som den egodåre jag är sticker jag in inte mindre än tre bilder på mig själv på raken här. Först en som Madde knäppte av och som fick mig att vilja ta även nästa bild, i syfte att visa min Molly-kappa…    


… som faktiskt blev luftad för allra första gången idag. Dock syns den inte så värst bra här så det blir till att använda den igen för att visa den lite bättre… Ja bara därför… ;o) 

Och eftersom jag sedan hittade en Molly jag varit nyfiken på ett tag men inte fått chansen att prova tidigare så fick det bli en sväng till provrummet också. Med denna: 

Tadaa blouse, vintage white 899:- 

Jag går just nu allra mest på skön-het, som i att plagg ska vara mjuka och najsa att ha på sig och där stämplar denna absolut in. Är lite kär i färgerna och mönstret dessutom. Enda nackdelen skulle vara att armarna står lite ut, som vingar liksom. Men det kanske lägger sig för detta är definitivt ett framtida reaspan. 

Vilket även en hel massa saker i butiken Udda Tina är. Vilket blev vårt nästa, och faktiskt även sista stopp för dagen. 



Jag är lite för snål för att shoppa inredningsaktiga saker. Och tur är väl det för annars hade lätt dessa kannor ståtat i min boning just nu…




Det ligger nog allt lite sanning i den skylten… :o)


Jag behöver ingen väska, jag behöver ingen väska… Och mantrat funkade för de fick hänga kvar. Och vi gick strax därefter därifrån…


… för att minutrarna senare skiljas åt igen. 


Fyra timmar går bra snabbt i trevligt sällskap. Tack som fan för idag brudar!!! Stor Kram till er och till er andra också. 
Nu ska det hållas lördagskväll här. Med vin, choklad, tv och en bloggenad. Take care så ses vi imorgon igen, om ni känner för det.

10 kommentarer:

  1. Uddag Tina....Den MÅSTE jag besöka!!
    Verkar vara en affär precis i min smak.
    Synd att jag inte kunde följa med idag men det kommer fler tåg:-)
    Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja typiskt trist. Hade varit kul att träffa dig, var ju rätt bra länge sedan. Det får bli nästa tåg istället. :o) Kram!

      Radera
  2. Shit vad snygg hårfärg! Vill också kunna bära den =) Trevligt ni verkar haft det =) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det skulle du väl mycket väl kunna göra! Varför inte liksom... Kram!

      Radera
    2. Den är lite för kall för mig =) Jag ska ha orange =) Kram!

      Radera
    3. Ja orange på dig är nog snyggast när du säger det. Kram!

      Radera
  3. Och jag som faktiskt behöver en väska såg inte dem...
    Tack för dagen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Typiskt ju! Superfina! Tyvärr kollade jag aldrig prislapparna på dem... Kram!

      Radera
    2. Förmodligen för det jag gillar brukar oftast vara det som är allra dyrast i hela butiken, slår nästan aldrig fel... :o) Kram!

      Radera