Powered By Blogger

söndag 13 maj 2012

Tips: nu finns den orange i webbutik

När jag provade Spira-toppar, ni hittar det inlägget HÄR så var det flera stycken som gillade Lou Lace i orange, och kommenterade med att den inte finns i någon webshop. Så, glädjande nog, det gör den nu! För Selected Style har precis fått in den. Och en del annat finfint från Spira, som maxikjolen jag föll som en hagalen fura för, inte minst eftersom jag fick exakt den här kombon i skallen:

Foto: selected style 

Vad gillar ni den kombon? Schysst eller lite för matchad på ett uppenbart sätt, liksom?...  Tror jag ska ha den som dagens stass någon dag här i veckan. För japp, på något ytterst märkligt sätt har visst även kjolen lyckats smyga sig in i min boning… opps… Typiskt köpstopp när jag ska försöka mig på det… Det blir det rakt motsatta. Och just nu sitter jag sitter och dregglar över ett annat villhaplagg på nätet. Så! Dags att kasta bort de tankarna med hjälp av lite härlig städning. Hoppas ni har en roligare dag framför er. :o) Kram för nu! Take care!

8 kommentarer:

  1. JA!!!
    Tack snälla för tipset för den vill jag sååååå gärna ha och har drömt om den sedan din provning!
    Cecilia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att du hittade den nu då, finns inget bättre när man lyckas komma över något man drömmer om... Och den är sååå fin! Älskar min, även om jag inte hunnit använda den än, men det kommer, med sommaren. :o) Kram!

      Radera
  2. Jag har ett önskemål och det är om du skulle vilja prova Spiras klänningar? Inte de långa kjolarna utan klänningarna som går till strax ovan knäet. Det finns flera fina och du hade varit till stor hjälp med vilken jag ska välja om du vill prova. Det finns inte Spira i min stad så därför kan jag inte prova själv utan måste köpa via Nätet. Stort Tack på förhand!
    Ingela

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut kan jag göra det, jag vet att det finns några i min lokala butik. Ska försöka hinna det i veckan så håll utkik. :o) Trist när man gillar något som inte finns att prova i närheten... Kram!

      Radera
  3. Orange är ju en riktig glagfärg!
    Här blir det promenad till parken för att hurra lite för silvermedaljörerna - i orange såklart. =)
    (jag är minst av allt snygg i den färgen men man får ju offra sig)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man får ju det och glad låter bra, då gör det inget att man offrar sig heller... :o) Kram!

      Radera
  4. Mer Spiraprovning tycker jag också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska bli! Så fort jag hinner. Kram!

      Radera