Powered By Blogger

torsdag 24 maj 2012

En lunchrast på maximal speed

Skånetrafiken för att få tågpengar på kort, matshopping på Subway, hem och bland annat resekonferera med mr Make och snabbprova en Mollynykomling...






... ut igen för att agera slalomåkare bland alldeles för många lullande människor på trottoarerna, beta av småsaker på lista, sådant som hårspray och tops till exempel och svänga in i den folktyngda butiken HM. För att där försöka få tag på en ny träningsbh som passar.
Och var då även lite tvungen att kränga på mig träningslinnen också. Allt för att skoja till stressen lite extra... Titta på klockan och inse att jag precis genomlevt en timmes lunchrast på maximal speed. Nu eftermiddag och artikelplitande... Pust! :o)

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

  1. Så bra gick det med köpstoppet! Handlade du inget på typ 2 dagar..?
    Kram L

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan ha varit tre dagar också men bra att du håller koll på mig, i fall jag har fel... Hört talas om swapp by the way?...

      Radera
  2. Vi ska få Subway till min lilla håla. Jag är salig:) Övriga restaurangbestånd är mest pizzerior annars.
    Fin liten Molly, har haft och sålt då det stretade lite för mycket för att det skulle kännas bra;)
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag älskar Subway-mackor så jag fattar absolut att du är salig. :o) Tyvärr åt jag för många ett tag så jag tröttnade fett, så ett tips är att inte göra det, utan att sprida ut konsumtionen lite fint... :o)
      och Mollyn var himla fin, provade den en gång när jag vägde bra mycket mer och då var den trång satan, men nu chansade jag och det blev bra. Så jag är glad... :o) Kram!

      Radera