Powered By Blogger

tisdag 29 maj 2012

Efterhandsrapport från Amsterdam – fredagen den 25 maj


Det var här det började, på Kastrups flygplats utanför Köpenhamn. Incheckad och på väg mot avgång. För att strax därpå se Danmark försvinna i fjärran och holländsk mark närma sig med stormsteg. Det på bara en ynka timme.



En ännu snabbare tågfärd och en kvick promenix var vi så framme vid hotellet för helgen:


Och efter uppackning och ett utbyte på dagensfronten… 


… begav vi oss till uteservering. Som sedan bytte plats med besök på HM. Japp, av alla butiker i världen... Och det bara för att jag inte hade lyckats hitta den träningsbh jag storjagade på hemmaplan. 
Men i Amsterdam fanns den minsann och en privat klädhängare, om än en ganska ovillig sådan, fick jag på köpet när ett linne provades: 



Vidare till matbutiken för lite spaning av vad de hade att erbjuda. Och det var en del. Hur mycket smaskiga kakor som helst och lite galet, som burgare och hotdogs i bröd, färdiga för mikron. 
Men de fick stanna kvar, ändå lyckades vi fylla korgen ganska rejält… 


… fyra dagar är ju ändå fyra dagar… Faktumet att det inte ingick frukost på hotellet, en jäkla miss, för hotellfrukost är ju något av det bästa som finns… gjorde att det fick bli frukostprylar på rummet istället. 
Och när det var ombesörjt blev det oplanerad promenix.



Lite runt i Red light distric, och lite spanande i butiker i krokarna där.


Relativt livsfarligt dock eftersom villhanerverna hade kopplat på sig på autopilot i maxläge. Så det blev mest spaning utanför konsumtionens nästen istället.      



Läskiga skyltdockor fanns det en del av. Men det ploppade upp ännu fler tygfigurer i alla sorter och modeller.


INLÄGGET FORTSÄTTER HÄR UNDER EFTERSOM BLOGGER INTE GILLAR FÖR MYCKET BILDER I SAMLAD TRUPP. 

4 kommentarer:

  1. Vad kul med sådana här reportage! Fortsätt gärna med det! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att höra, känner mig lite ego och tjatig som bara prånglar ut en massa bilder så här... Mer kommer absolut, har ju tre dagar till från Amsterdam att rapportera om inget annat... :o) Kram!

      Radera
  2. Gillar lilla virkade hunden och så motvillig ser han inte ut trots allt; klädhängaren ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så sjukt många fina virkade djur jag hittade, lyckades dock blunda hårt... :o) Nja klädhängaren var inte helt lycklig, mycket för att det var så galet med folk där... Kram!

      Radera