Powered By Blogger

onsdag 16 maj 2012

Mina högfärdiga idéer blir tips till er

Jag har ju redan luftat mina snobbiga idéer om träningskläder. Att jag helt klart föredrar schyssta funktionsplagg, som det så fint heter, framför billiga blasklinnen från kedjorna. För de sitter bättre och är betydligt skönare att bära. Problemet är att de oftast inte tillhör kategorin billigt. Så! Därför vill jag tipsa er med precis lika sprättiga vanor ;o), om en riktigt schysst kampanj på just träningslinnen. De här…



… från mitt favoritmärke Better Bodies. Grymt mjuka och snygga dessutom, tycker jag i alla fall. 219 pix styck och de finns även i svart, grått, militärgrönt och gult. De jag provade var i färgerna lime och sangria. Normala i storlek och med sådan däringa brottarrygg som jag är svag för. För er som bor i Helsingborg med omnejd så har K.O Store på Södra Storgatan ett parti hemma. För er andra så finns de även att klicka på nätet. Bland annat hos Fitnessbutiken.se, direktlänk har ni HÄR, som är en bra shop enligt min erfarenhet. Det var dagens konsumtionstips. Och något djupare blir det inte den här gången. Peace out!

12 kommentarer:

  1. Snyggve! ;) Ska kolla in dem.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Butiken ligger ganska nära ditt jobb, hojta om du vill ha vägbeskrivning. Kram!

    SvaraRadera
  3. Woop woop -tack!!!! Här har det klickats :)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu blev jag nyfiken på vilka färger det blev... Kram!

      Radera
  4. Håller med! Mina BB brallor är/ var använda och tvättade hur många gånger som helst. Nu ligger de i garderoben och hånas eftersom jag helt sonika är för tjock för dem just nu. Ambitionen är att de snart ska luftas igen. Tack för tips!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmmm... jag ska också ha lite gamla BB kläder någonstans... får nog ta och leta upp dem så tack för att du påminde mig. Och nu är du ju på g så hejja hejja, snart kommer brallorna passa! Kram!

      Radera
  5. Oj vad jag blev sugen på Sangria! Och snygg är du i dina träningskläder. Josanneabstinens börjar jag oxå få! Nästa vecka ska jag till Malmö och fixa frissan. Funderar på om du har tid/lust att träffas om så för att äta lunch eller om du har bråttom bara dela en cig (kan tänka mig det fast att jag inte röker), jag måste dessutom till din hemstad och fixa en grej så är du på hemmaplan och har tid så kan du "Spirainviga" mig!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och jag har Fionaabsinens. Någon cigg i Malmö ser risigt ut, jag har ju sådan där måndag till fredag-praktik i Hbg nu för tiden. Men! Att inviga dig i Spiraland här i lilla hålan hade jag absolut kunnat ta mig tid till. NÄR??? Kram!

      Radera
  6. Hehe precis dem du provade - älskar det limegröna :) Lite telepatisk är du nog.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... då har vi samma goda smak, och samma träningslinnen att flasha runt i snart dessutom... :o) Kram!

      Radera
  7. Hihi.. sedär ja.. Fitnessbutiken.. samma hus som där jag jobbar :)

    Vilka sköna linnen! Kanske får jag ta en sväng inom dem..fast frågan om jag kan vara så cool här ute i sommar?

    KRAMAR

    SvaraRadera
    Svar
    1. Såklart att du kan! Varför skulle du inte liksom… din tramsa :o) De är supermjuka, i riktigt bra kvalitet som sitter schysst. Jag tänkte själv ha dem som linnen till jeans i sommar, även utanför gymet alltså. Så självklart att du måste testa dem, speciellt som du har dem i huset. Vilket jag blev lite avis på eftersom de har en hel del fint de där Fitnesshuset… Kram!

      Radera