Powered By Blogger

onsdag 23 maj 2012

Dagens – inte riktigt lika trist som det verkade

Shit vad genomtråkigt det lät att inte fira sin födelsedag. Som jag skrev i förra inlägget. Speciellt som det inte är riktigt sant heller, för det blir faktiskt lite mer högtidlighållande än bara den timmes bodypump som jag spetsade till dagen med. Fast! Inte idag. 
Utan i helgen. I Amsterdam. Det är lite därför vi åker dit. För eftersom mr Make fyller år den 2 juni (och nu tillika 30, men det ska man helst tala tyst om så då gör jag det…) så brukar vi försöka komma iväg helgen mellan födelsedagarna. 

För hur bättre fira än med en resa, liksom. Där man bara lullar runt och har picknick och äter en massa gott och tittar på det man finner intressant och slappar och bara har det ganska bäst… 
Men det är framtid, om än i väldigt nära anslutning till nuet… Fast om jag ska hålla mig till idag istället och rapportera in min stass of today så har ni den här: 



Eftersom jag bara var tvungen att inviga nya jackan på stört så fick det bli det tunnaste linnet jag hittade att ha under. För att undvika värmeslag. Så därför blev även mitt Traderaninjade Hunky Dorylinne invigt. Som ni kanske har fattar så är jag såld på kortare varianter av överdelar just nu.  
Vilket lite halvsnyggt leder mig in på dagens provning. Som jag visst lite hade glömt av att jag gjort…Så den får vänta en stund. Till jag har vovvenadat och fixat dagens middag. Så! Too be continued… Hoppas ni har en bra kväll därute. Kram!

4 kommentarer:

  1. Du är ju bara såååå himla snygg! Jackan är verkligen ett kap och linnet...aaaah så snyggt :)

    Stoort grattis på din födelsedag och hoppas ni får en underbar resa till Amsterdam. Bästa sättet att fira ju

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Grattis på födelsedagen snygging! Resan till Amsterdam kommer att bli toppen, så ni får fira ordentlig.
    kram

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni får finaste helgen i Amsterdam. Jag tycker det verkar vara en sån himla mysig stad.
    Tusen kramar!

    SvaraRadera
  4. TackTack! ja som jag längtar nu... fast är samtidigt så stressad, för hur hinna packa och städa och fixa... Om ett dygn är jag i all afall där, med packning eller ej... :o) Kram på er!

    SvaraRadera