Powered By Blogger

torsdag 10 maj 2012

En något lögnaktig berättelse om en ut, en in

Så har den ljusgröna Hunky Doryn, som jag fick hem igår, fallit i ägo hos en Mollysyster. Hos min idol och inspirationskälla Sanna. Var förbi hennes jobb med den på lunchen där hon fick smygprovat den bakom ett skåp, en riktigt kul syn som jag tyvärr missade att få på bild, däremot fastnade hon i sin dagens stass som jag tycker var riktigt skitsnygg,och den där Imprime-topen, vill ha!:


Nu lovade jag att välja en bild där hon är skitsnygg, inte en där hon gör pratmin, fast jag tycker hon är skitsnygg oavsett, så det fick bli pratmin, efetrsom det var de enda som fanns i bildskörden… 
Nu försöker jag nog mest prata bort, det faktum att en ut blev en in… Det låter ju som ett vuxet och förståndigt tillvägagångssätt… men att påstå det hade varit att dra en något lögnaktig berättelse. För faktum är att den som anlände idag blev liksom Traderaklickad redan i förrgår. 
Även den en Hunky Dory, känns det som jag har snöat in lite i det landet istället nu eller?… Kan vara så... Men visst är den här mer jag än vad den gröna var?:


Jo det ska vara ett vitt linne under, inte ett svart men det är vad jag har på mig och som därför fick bli med i stundens provhetta… Men Nu! Ska jag återuppta operation köpstopp månaden ut… I alla fall om jag lyckas hålla fingrarna borta från en Tradera-auktion som går ut imorgon… ;o) Kram på er för nu! Take care!

14 kommentarer:

  1. Absolut är den bättre på dig:) Bra val tycker jag

    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Och tack som fan för din ärlighet om den andra, det uppskattas högt! :o) Ses vi nästa lördag förresten? Har du fått mitt mail? Kram!

      Radera
  2. Jag vet var imprimetoppen finns för 49 Euro plus frakt men den finns bara i storlek 3 och den drunknar du väl i.

    Den som är i chalk finns däremot i storlek 1 för samma pris.


    Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt klart lockande med den i chalk... vill du avslöja var så får du gärna det... :o) Kram!

      Radera
    2. My pleasure ;-)

      http://kida-zeeh.de/shop/molly-imprime-411756-olive-p-1577.html

      Kram

      Radera
  3. Men usch vilken bild! :p Fast jag bjuder på den för ju mer jag tänker på plagget jag provade. Hihi så fin. :) Gjorde helt klart att em blev betydligt bättre.

    Och idol! Wow stora ord som jag inte helt känner att jag är värd.

    Hör av dig om betalningen så fixar jag det i kväll.

    Ha det bäst! Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte världens bästa bild men du är snygg ändå. Och ja idol, för den resan du har gjort är ta mig fan värd all beundran, och du har min! Du har dessutom varit inspiration som fan för mig när jag kastade mig på samma tåg, fast ett gäng vagnar längre bak. Tack för det! :o) Kram!

      Radera
  4. Superbra klick - den toppen är sketasnygg! Mitt inofficiella köpstoppspack i går men det var det såååå mycket värt :)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den var riktigt fin, så helt klart värd att bryta köpstopp för. Nyfiken på ditt köp... Kram!

      Radera
  5. Den var du superfin i! Ju mer jag köpstoppar mig desto mer köper jag, en gyllene regel verkar det som. Obstinat in absurdum...Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... samma här, jag köper nog också mer när jag har köpstopp, ändå envisas jag med att jag ska ha köpstopp och varje gång tror jag att jag inte ska shoppa... vem försöker man lura liksom... ;o) Kram!

      Radera
  6. Haha! Jag bara fnissar åt dina köpstopp;) Linnet var jättefint, gör inget att du har ett svart linne under. Annars tycker jag att grått eller hudfärgat (vet att dom inte är så snygga i hudfärgat) men det blir lite snyggare övergång mellan ens hud och jeans än med vitt. Fattar du du eller vimsar jag till det?

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja shit vad jag är kass på köpstopp... men men man kan ju inte vara bra på allt haha... ;o) Jag ska nog testa lite mer åt hudfärgarhållet, så tack för tips. Kram!

      Radera