Powered By Blogger

torsdag 17 maj 2012

Dagens – smygfotografen som stenslocknade


En träningsstass som dagens? Japp, och en riktigt tråkigt grå sådan dessutom. Smygplåtad på gymet när ägarinnan av alla sakerna på golvet befann sig på toaletten. Snacka om att känna sig som en bov framför spegeln ”fort, fort innan någon kommer och ser”… Vet inte riktigt varför jag gjorde det, men nu blev det så och ”tur” var väl det eftersom det inte har varit fler dressar att föreviga mig själv i denna dag. 
För efter hemkomsten och en ynka liten gnutta av städning, iklädd mysuniform, så slog trötthet, efter flera veckor av värdelöst sovande, och förkylningssymtomen ut sin rätt. Jag kastade mig i sängen, mig för att vila en liten stund. Med resultatet att jag stenslocknade i ett gäng timmar. 
Det blev inte värre på sjukfronten av att träna men inte bättre heller. Och samma låge råder fortfarande. Inte sämre i alla fall och det är jag megaglad för. Sängläge med förkylning, säger jag nämligen vänligt men ytterst bestämt nej tack till. Som om man inte alltid gör det egentligen… 
Herregud vad jag märker att jag egentligen inte har ett vettigt skvatt att skriva om just nu, inte ens något halvvettigt, så det är absolut lika bra att sätta punkt för det här totalt menlösa inlägget och ställa sig vid spisen istället… Kram på er för nu!

18 kommentarer:

  1. Hej snygging!
    Vad flitig du är som tränar! En annan bara sitter och dricker Champagne...men det är ju trevligt det med! Har inte hunnit med att stoppa in näsan i Blogglandia men kom på nu efter ett par glas att jag ju inte meddelat om lördagens fikadejt. Jag kommer inte till Skåne förrän på kvällen så jag dyker alltså inte upp men hoppas att jag kan vara någon annan gång.
    Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänkte nästan att du inte skulle hinna... :o( Trist men vi får ta igen det. :o) Slurpa gärna lite för mig också I like champagne men har ingen hemma tyvärr... Kram!

      Radera
  2. Svar
    1. Bantar? Hon bara vårdar sin kropp. Det skulle många behöva i vårt land!

      Radera
    2. Anonym - såklart varför stå för vem man är liksom - Håll käften!

      Fiona: det skulle absolut många behöva... ;o) Kram!

      Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Åh jag shabblade förra inlägget:(

    Snart är det lördag och jag ska "sno" lite diciplin och jevvlaanamma av dig! Otroligt så "duktig" du är på att ta hand om dig.

    och att vara anonym är så patetiskt


    kramar fina Josanne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du behöver inte sno, jag delar gärna med mig... :o) Kram!

      Radera
  5. Har laddat hem shapeup appen i dagarna, och befinner mig där du var i januari. Typ. Utsikten just nu är jäkligt dålig p.ga. alla uppförsbackarna. MEN, jag jobbar på det, och peppas otroligt mycket av dig! Ha en fin helg! KRAM! Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jobba på det är kanon! Jag mailar dig i helgen. Kram!

      Radera
  6. Precis sluta banta. Du är ju undernärd, blek och glåmig. Du ser slitnare o äldre ut. Är det konstigt att du är trött o sjuk. Börja ät, drick o njut av livet. Hur kul liv har du nu benrangel?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lägg ner va! Ägna dig åt att läsa nån annanstans om du mår så dåligt av att läsa här. Det intressantaste med en sån som du är väl att om Josanne skulle ha lagt på sig hade du väl kallat henne fet i stället.......
      Hur mår DU i ditt inre? När du sätter dig och skriver en sån här kommentar, mår du lite extra fint då kanske? Gottar dig lite åt att få klämma åt en annan person lite sådär härligt och anonymt.....
      Eller anonymt och anonymt, loggar med IP-nummer skickas ju var natt. Allt går ju att spåras......

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
    3. Anonym - igen... suck - det låter ju helt klart som att du skulle behöva spola rent din hjärna. Med tårgas. För det var väldans vad mycket osanningar och skit det bor där...

      Linda: klockrent för hur jag också tycker och känner, tackar! Och ipnummer kollat... Kram!

      Radera
  7. Jag önskar återigen att jag hade din viljestyrka! Skulle också behöva röra på fläsket.....Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kanske kan packetera lite och skicka med posten, tillsammans med din present som du skulle fått för typ 1 år sedan men som fortfarande är försvunnen... :o( Kram!

      Radera
  8. Anonym
    Vet du om att man kan bli sjuk av att vara bitter och hatisk?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... den där dåren är nog redan rätt sjuk... Kram!

      Radera