Powered By Blogger

onsdag 9 maj 2012

Dagens – med smitarbeteende & provningstankar

Tanken var att jag skulle skriva hemma nu i eftermiddag. Inte ligga och sova bort tiden. Ändå blev scenariot det sistnämnda. Var så trött att jag liksom inte ens såg datorn. Att blunda i fem minuter hjälper nog tänkte jag. Och vaknade helt vimmelkantig alldeles nyss. Tur att dagen inte är slut än i alla fall, så att jag i åtminstone hinner jaga ikapp några skrivna artikelord. Lite pinsamt smitarbeteende annars ju… :o)
Fast det är det här med att inte kunna sova på nätterna som hemsöker mig rejält på dagarna. Vilket börjar bli riktigt jobbigt. Även i min dagens stass syns det att det var sömnigt värre readan i morse, eftersom jag valde det som var allra enklast att ta på mig. Utan färger eller andra krusiduller att ta hänsyn till alls:



Fast jag har trots allt haft huvudet så pass mycket i skärpa att jag har lyckats fundera lite på en sak. Det där med provningar. Som ju är kul enligt mig, men även i era ögon baserat på era kommentarer till förra inlägget. Så det kanske ska bli en ny kategori med Veckans provning här. Där jag härjar runt i det utbud som min lilla by har att bistå med. Och där det hade varit superkul om ni hade önskat så det inte bara blir utifrån mina, ofta ganska trångsynta val. Ett märke till exempel, eller en stil, kanske en färg. Vad säger ni om det?... 
Dags att dra igång en storkanna med kaffe här nu så jag vaknar upp ur min dvala och börjar producera. Och! Orka packa upp de två paket som har hamnat i min ägo idag. Visar innehållen senare. Kram för nu! Var rädda om er därute!

8 kommentarer:

  1. ..om det säger jag YESSS!!!! mkt roligt och bra. Jag är också stort Spira- fan t ex, och OM i all ära,men det är alltid kul att se nytt/ Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då blir det så, finns nog något mer Spira som jag missat också... Kram!

      Radera
  2. Du är jättefin! Och lite krusiduller har du baktill i alla fall :)) Låter som en strålande idé! Jag fick paketet idag :) Hoppas du får sova inatt, jobbigt när nattsömnen strular. Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp,, lite ankrumpekrusiduller. Fast jag gillar dem. Jag var precis och postade så förhoppningsvis har du en spinner på lådan imorgon... :o) Kram!

      Radera
  3. Hei hei. Må bare si at du er såå fliink m slankingen. Du ser ut som en modell:) Men nå er du tynn nok. Elsker prøvingene dine , fortsett med det. Så gøy med inspirasjon:) Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Och snart är det slutbantat, vill bara ner till mitt mål först, bara för att ha klarat det liksom, men mindre än ett kilo dit nu. Kram!

      Radera
  4. Hoppas verkligen du får rätt på nattsömnen, det är inte bra i längden med för lite sömn. Jag tackar också ja till flera provningar. Kanske lite klänninger från Rabens Saloner, eller från Branting. Båda har fina sommarklänningar.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag blir snart galen på det där att inte sova på nätterna... :o( Ska ha dina förslag på provningar i bakhuvudet, vet inte om de märkena finns här i stan men ska hålla span. :o) Kram!

      Radera