Powered By Blogger

tisdag 8 maj 2012

Det borde vara hemgång inom rappet istället

Ett träningspass på gymmet följt av småjobbigt sjukhusbesök med släkting, paketinslagning, vovvenad, hårvaskning, disk och kulsamtal med fin Mollysyster. Raskpromenad till praktikplats med reserch och planering inför stundande intervju, närkamp med strulande app och nu en slags förlunch innan lunchen.


Fast hallå... vad då lunch? Det borde vara hemgång inom rappet istället... För så känns det. Jag är helt enkelt inte van att vara effektiv, känner mig ju som en Duracell-kanin på uppåttjack just nu. Kan ju inte vara helt nyttigt... Så jag måste nog ta igen det med en helslapp kväll framför tv´n sen istället... Peace out!

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

  1. Kramar! Och andas, andas. :-)
    Vi hörs

    SvaraRadera
  2. JAg blir alldeles matt, bara av att läsa inlägget!! ;) själv "jobbar" jag bara idag. Är också fullt upptagen på att reta upp mig på i princip alla här på jobbet, mkt krävande! Tänker också så dock, när dagarna är ovanligt busy, att jag liksom "förtjänar" att kompensera med slappekvällar. Dumt egentligen va´? För man ska väl göra vad man vill i den mån det går..utan att ha "tjänat in" det liksom? Och du har helt rätt, man ska inte förta sig, kan aldrig vara hälsosamt, haha/ Storklem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med, man behöver inte ha tjänat in, men jag tänker precis likadant... Kram!

      Radera