Powered By Blogger

tisdag 1 maj 2012

Nykomlingen, tips för djupa urringningar & en bekännelse

Det var aldrig någon tvekan om vilken av Spirablusarna som det bara inte gick att lämna kvar i butiken. För det blixtrade till av kärlek direkt när jag fick provat:




Framförallt som jag fick ett kanontips av tjejen som jobbar i butiken om hur man avhjälper problematiken med en väldans vid urringning och bh-band som därmed blottas för vinden. Man fäster helt enkelt bh-banden på insidan av toppen precis i kanten vid axeln med små säkerhetsnålar. Enkelt fixat alltså. Hon hade gjort det själv och det såg superbra ut. Så då var liksom all tvekan borta, om att det här skulle bli det sista plagget på ett bra tag som jag gräver hål i plånboken för. Jag har nämligen en bekännelse att komma med. En som stavas shoppstopp. 

Jag har sålt av en hel del på sistone men istället för att börja lägga pengarna på hög, som jag hade tänkt så har de genast omsatts i nya saker. Och det håller liksom inte om man samtidigt vill resa bort lite och framförallt säsongsflytta till ett varmare land i vinter. Så! Nu är det en helt köpfri månad som väntar vad gäller kläder och annat man pryder kroppen med. Jag har ett par saker på väg men eftersom de inhandlades i april är de självklart undantagna, bara så ni vet när jag flashar dem här… :o)
Så Gud förbjude att det dyker upp en hop kanonbra reor de närmsta veckorna… för det hade varit så sjukt elakt att det vore straffbart ;o) Peace out! Och Kram!

12 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag förstår om du drabbades av kärleksblixten, så snygg på dig.
    Om det inte gör dig någonting så hoppar jag gärna på din köpstoppsmånad också. Jag hade ju som tanke att ha köpstopp under min viktnedgångstid men tror du den här tanten höll det? nädå. Vikten går sakta men säkert åt rätt håll men en köpstoppsmånad vore inte dumt alls.

    Kramar från Eva och Otto

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA! Det är ju bara kul och superbra att vi har varandra att hålla i örat när köpsuget tränger på... ;o)
      Och tjohej vad kul med vikten! Grattis! Kram!

      Radera
  2. Supersnygg och helt rätt färg på dig! Det bästa under en shoppstoppmånad är att INTE öppna diverse nyhetsbrev som dimper ner i inkorgen. Det kommer nya nästa månad också ;-)

    Lycka till!

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... det har du rätt i tack för tipset! Papperskorgen på direkten får det bli för alla frestelser som dimper in i mailen... :o) Kram!

      Radera
  3. Det var ju toppen att det var den, för den var himla fin på dig! Gillar orange men det funkar inte på mig alls.

    Köpfri månad lär det bli här också eftersom jag vabat och Region Skåne och Försäkringskassan inte har samma uppfattning om vad det är värt - alls! As in det skiljer på 4000...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vännen! Den är dock inte lika orange på riktigt som på bilderna utan lite mer åt det dovare hållet liksom.
      Ja du det där med pengar... samma sak om man har praktik, då behöver man tydligen vare sig betala hyra eller äta... verkar de tycka... Kram!

      Radera
  4. Hihi men lycka till så du skippar sjalen du hittade då? Klart du skulle ha denna läcka topp. Helt underbar ju. ;)

    Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det får bli en skippning... för nu är det maj och inte kan man börja nalla på reglerna än... :o) Kram!

      Radera
  5. Den är jätteläcker på dig, bara sett den i vitt och varit lite sugen på den, men inte vågat chansa på storlek då endel säger att Spira är små i storlek... Kan du göra "special-movet" med denna?????? Så tacksam över dina provningar av blusar.... Alla Please-byxorna är nu tingade så jag inväntar adresser och betalning så skall jag posta.... och hoppas jag hittar ett par till mig själv också.... Tusen Tack för att jag fick göra ett till salu hos dig :)
    Ha en fortsatt fin kväll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hjälper dig att hålla Pleasejeanskoll... Promise! Kul du fick sålt dina.
      Jag tyckte då inte att de var små, snarare stora eftersom jag kom i Small i alla. Och eftersom du och jag har identiska mått upptill så lär ju S passa dig också. Jag kan bulvana om du vill... bara hojta i så fall... :o) Kram!

      Radera
  6. Suersnygg. Bra val! Kram L8

    SvaraRadera