Powered By Blogger

tisdag 8 maj 2012

Dagens – som funderade vidare lite till



Japp, exakt så där har jag gått klädd i dag. Och kanske var det premiärvästen, som jag shoppade av fina doktorn nyligen… 
För väst är ju lite buisness sådär, ja i min lilla fördomsvärld är det faktiskt så… och buisness är att fundera mycket. Ja på hur man ska omsätta miljarder och gärna göra feta vinster, och så där… Just det har dock inte jag klurat på, utan jag har hållit mig inom temat vad det är som gör att jag gör en del inlägg, som jag gör. Det jag redan var inne och nosade lite på tidigare idag. 
Jag planerar sällan vad jag ska kasta ut här längre fram. Jo så klart att när jag tar en dagensbild så är ju tanken att den ska landa här, och när det dimper in ett paket så har innehållet i det ganska stor chans att få utrymme här. Men för övrigt så pladdrar jag mest, i stunden. Så det kan bli precis vad som helst. Som ni kanske har märkt. 
Så! Då är frågan; är det bra eller dåligt? Finns det något ni helst hade sluppit? Och kanske något ni gärna sett mer av… Undrar jag… Gonatt & Kram för idag!

9 kommentarer:

  1. Det jag personligen tycker mest om här är dagensbilder och dina provningar för det ger mig en massa inspiration. Så sluta aldrig med det. Det är kul att du har börjat prova annat än Odd Molly också så gärna ännu fler provningar med andra märken.
    Kram från Allie

    SvaraRadera
  2. Klart det är bra att du kastar ur dig lite vad som helst! Du är ju du och det känns äkta. Vet du vaaaad - jag har klurat ut att kappan knäpps lite baklänges med de små knapparna på baksidan! Testade i går och det funkar kanon. Ganska smart faktiskt för då riskerar man inte att pärlor faller av på de stora när de går fram o tillbaka genom kapphålen.
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Hej igen :) skulle du kunna kolla hur din sida med inställningar för tid+ tidzon ser ut? Jag får helt galna tider på mina kommentarer och hittar inte felet :(
    Mera kram

    SvaraRadera
  4. Jag tycker att du ska fortsätta pladdra som du gör nu. Det är du och det är det jag gillar här!
    När jag läste det Allie skrivit så tycker jag också att du ska göra lite fler provningar med andra märken också för det är kul! /C

    SvaraRadera
  5. Först och främst så är det ju *din* blogg så du kastar ut precis vad du vill =)
    Det är just det att det är spontant som jag gillar, för det är ju sån du är eller hur?

    SvaraRadera
  6. Håller med alla andra. Pladra på. Du berättade ju att du skriver för din skull så om någon mot förmodan inte står ut med det så får de väl sluta läsa. ;)

    Mer pladder åt folket!

    Kram

    SvaraRadera
  7. Härliga du, fortsätt vara spontan och oplanerad! Det är befriande och det är ju frivilligt att surfa hit (underförstått; passar inte galoscherna så slutar inte internet här, det är en annan sida) . :D

    SvaraRadera
  8. Socker, vanilj och en skvätt grädde9 maj 2012 kl. 16:52

    Håller med de andra, pladdra på:))
    Kram

    SvaraRadera
  9. Tack som fan för er respons! och sorry att jag inte svarat... :o( Trots att jag är så bra på pladder egentligen... ;o) Kram!

    SvaraRadera