Powered By Blogger

fredag 18 maj 2012

Dagens – med ytlighetsbekymmer & avdumpad tattootrio

Man kan ha betydligt värre problem här i världen. Det är jag fullt medveten om, men ändå har det här med att ta på sig en stass för att sedan addera en jacka vållat mig en hel hop av ytligt betingade bekymmer idag. För denna kombo…


… blev helknas när jag fick på mig CC jacket utanpå. Glömde plåta, dumt nog… Så det blev spontant omtänk i sista sekund och koftbyte till min by Ti Mo istället:


Inte lika kul utan jacka men betydligt bättre med. För med Timeouten hängde det ner en massa framtill som fick mig att se ut som en galning som nyss stulit en massa tyg och gömt det väldigt illa… Jag har försökt klura på hur jag klädde mig förra våren men jag har faktiskt ingen aning… Hur gör ni med stassar under korta jackor så att det funkar???... Förutom att hålla på med det här har jag även dumpat av tatuerarmaffian som ska jobba på en mässa i finska Oulo hela helgen: 


En stackars halvdöende trio, det eftersom de var tvungna att stiga upp mitt i natten för att åka iväg (= båten gick klockan 10.00…) Sedan har jag vovvenadat, träffat min mamma och rantat på stan. Fick provat två mjuka Mollysar under den sistnämnda turen. Vill ni se? I så fall kastar jag in bilder här lite senare. 
Men först ska jag lulla iväg ut i verkligeheten igen, till Systembolaget och Ica den här gången. För att kunna krydda den kommande kvällen i ensamhet med någonslags lyx i såväl glas som på tallrik… Var rädda om er därute. Kram för nu!

8 kommentarer:

  1. Vad är det för blus du har? Är det en Molly? Jag tycker mig känna igen mönstret som det men inte modellen...
    Mvh Debbie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är en Molly, en äldre sidentunika (kommer inte ihåg namnet) som egentligen är ganska lång men den har blivit så stor så den såg ut som ett tält på mig, därav den kanske inte helt stilrena "upphängningen" av den. Kram!

      Radera
  2. Och provning ja tack! Alltid kul att se Molly på riktiga människor. Det säger mycket mer än produktbilder och på pinnsmala modeller.
    Mvh Debbie igen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med dig, det tycker jag också, alltid kul med provningar hos andra i blogglandia. Kram!

      Radera
  3. Så klart vi vill se provning :) Jag kör korta stassar under CC och långa under någon av mina kappor. Har liksom du insett att jag inte ser klok ut med en lång kofta hängande under CC jacket.
    Massor av kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då är det alltså inte bara jag som noterat detta. Trodde bara det var jag som inte fick till det så skönt att höra att det är ett faktum snarare än ett fel på mig... :o) Så Tack! Och Kram!

      Radera
  4. Hej hopp, 3 gaddande män bara 15 mil från Mimmi. Det hade varit trevligt att kunna åka dit, men nyopererad vovve ser till att tanten håller sig hemma. Dina provningar är alltid uppskattade :) /K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stackars vovve, hoppas det inte är något allvarligare och att vovve blir frisk snabbt igen!
      Haha... bara 15 mil... märks att du bor i Norrland, för här i Skåne är 15 mil en evighet... :o) Kram!

      Radera