Powered By Blogger

lördag 12 maj 2012

En dag med finbesök i ovädersstaden - del 2

… vi blev ditbjudna av en trevig tjej på stan som tyckte att vi kunde behöva värma upp oss lite med kaffe och våffla. Gratis. Och dels är ju gratis gott…


… samtidigt som jag tycker riktigt mycket om miljön på teatern. Och då Lingon aldrig varit där var det liksom läge att inviga henne i lokalen också.


Fast som ni redan vet så lyckades vi inte med mission bete sig kulturellt. För det blev en del fjant mellan våra allvarssamtal. Precis så som det ska vara tycker jag, högt och lågt i en salig röra. Så som det lätt kan bli i sällskap med riktiga vänner. Liksom.


Hittade en liten utställning med kläder som figurerat i olika produktioner, tyckte att Drama coat platsade bra bland dem så jag försökte klämma in den:


Och så är jag svag för fina porträttbilder…


… medan Lingon, som ni kanske redan vet, hyser kärlek för blomster. Så det fick bli dagens sista punkt. Att fotografera dem, den duktiga och seriösa av oss i yogaaktiga positioner för konstens skull…



… medan slarvfotografen låter Iphonen knäppa kort utan stil och tanke.


Och sedan var det bara ett hej då kvar. Med en Lingon ombord på avgående tåg. Och jag kvar på perrongen med siktet inställt på liten promenix hem.


Nu glömde jag ju att ta bild på den fina presenten jag fick av Lingon. Lady Love i frigolit. Men men, då har ni något att se fram emot här imorgon istället… :o) Kan ni inte hålla er riktigt så länge så finns en glimt av den inne hos Lingon. 
Nu tänkte jag hålla lite kväll här. Med en repris på gårdagen eftersom det visade sig vara en ytterst angenäm kombo; kaffe, mörk choklad och tv. See you imorgon om ni känner för det. Peace out för idag!

2 kommentarer:

  1. Vilken dag ;-) i trevligt sällskap!!
    Det fina vädret var i Gbg :D
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aha så det var ni som höll på det fina vädret uppe hos er. fast idag har vi det här också. :o) Kram!

      Radera