Powered By Blogger

onsdag 16 maj 2012

Dagens – som svär över en illasinnad invasion

Helvete! Jag börjar bli förkyld. Halsen värker, huvudet spränger, megatrött i hela kroppen och snoret börjar anhopa sig och rusa mot näsan. Har inte tid, inte lust, vill inte! Vad som dock är bra i sammanhanget är att jag kan försöka vila bort skräpet. För från nu och fram till måndagmorgon är det hemarbete í agendan. Inget kontor att gå till så det som ska skötas kan göras det från laptopen i sängen. 
Så det blir hardcore av den varan, för till lördag måste jag vara pigg och rask och utan bacillinvasion i kroppen. Då är det fikadejt i metropolen. Är ni fler som känner för att haka på så maila mig på oddjosanne@gmail.com. Men gör det så fort som möjligt eftersom jag leker lite militant karaktär där och vill ha koll på hur många vi blir… :o)
Idag lekte jag mest koftoman, för jag nöjde mig inte med en. För ett; det såg för tomt ut och två; jag frös som en tok. Därav denna något knasuppbyggda stass:


Och så gjorde jag ännu en trevare att förtydliga min nya hårfärg, kanske lite bättre än den förra, dock inget mvg på denna bild heller. Men! Den får duga nu:


Och därmed släpper jag försöken att dokumentera knoppen, ni lär se den på dagensbilder framöver i alla fall… Nu ska tanten inleda sin operation att mota förkylningshelvete och kasta sig i sängen… Men har ett litet tips, kombinerat med en slags provning som jag återkommer med senare. Kram på er för nu! 

14 kommentarer:

  1. Snyggt! Och visst är det så att det nästan är spöstraff på att sno någons plats på gruppträning. Onda ögat för alltid. Vi är sannerligen revirtänkande.

    Krya på dig!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja det är sjukt vad det tydligen är viktigt med rätt plats för vissa, jag fick extremt onda blickar under ett helt pass. Känns inte riktigt helt friskt att vara så besatt så man måste ha exakt en viss kvadratmeter, eller ett speciellt skåp... Lite synd om de dårarna till och med, tycker jag. Kram!

      Radera
  2. Fin ny hårfärg! Och himmel vad fin du var i Spira-klänningarna..... Hoppas du lyckas med att mota bacillerna! Ha en riktigt fin helg! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack snälla! Ha en fin helg du också! Kram!

      Radera
  3. Hoppas du kryar på dig fort! Jättesnygg färg på håret. Kramar

    SvaraRadera
  4. Jag tror du är skitsnygg i håret även om det inte går att se riktigt hur det blev irl. Det är förbjudet att bli sjuk - sluta genast med det ;)
    Massa kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar! Och ja det är faktiskt förbjudet, glömde det lite ett tag där, så det får jag ju genast sluta med. :o) Kram!

      Radera
  5. Jag mår precis som du och hoppas vila gör att det inte blir nått av det.

    Grym hårfärg! Love it.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du också... Jäkla skit, när man är ledig och allt. :o( Håller tummarna för att vi båda är alertast i skåne imorgon. :o) Kram!

      Radera
  6. ÄNTLIGEN! Så jäkla snyggt alltså! Ha en härlig helg! kram Jenny

    SvaraRadera