Powered By Blogger

söndag 13 maj 2012

Godismonstret, lättklädda skönheter & Mollydonnan

Nappar, marsipanbröd, nötter inpackade i choklad, sockerbitar, mintkarameller, ännu mera nötter i choklad, sega kolor, fudge, choklad utan nötter, lakritsfigurer, skumbananer… Nej det blir inget foto på härligehterna, för risken är då väldigt stor att jag blir sugen igen så fort jag ser den här, för SÅ gott är det!
Visst har jag ätit godis, framförallt choklad, sedan jag klev in i bantarland, men ohämmat frossande har jag faktiskt klarat mig ifrån. Trots att det var en av mina tidigare paradgrenar… :o) Men! Bara till nu.
För shit vad jag inte kan sluta vräka i mig, det är ju såååå gott!!! Köpte på mig ett halvt kilo, lite drygt, på Ica. Det gäller ju att vara säker på att det ska räcka hela kvällen… Vilket jag är lite oroligt för att det inte ska göra trots allt, för det glupska intaget började redan på vägen hem från butiken. Jag tror att min hjärna behövde en rejäl sockerkick, för huvudvärken ger sakta med sig… Och då kan jag ju fokusera på det istället för att kasta avundsjuka blickar på de lättklädda skönheterna på tv.
Vicoria´s Secret fashion show på tv3. Fy fan vad de är snygga! Helt megagalet dundersnygga! Och eftersom jag aldrig någonsin hade kunnat se ut så där oavsett hur lite godis jag konsumerat så äter jag med samvetet intakt. Fast det är upplyftande att se, skönhet ha en tendens att få mig på gott humör :o) Vet inte varför men så är det. Liksom. Och där kommer även min nya kompis in i bilden:


Lady Love. den solfjäderviftande frigolitdamen som inte heller går av för hackor ur snygghetssynpunkt. Som Lingondarlingen hade med sig till mig igår. Tackar och bugar, nu sitter hon ovanpå tv´n i sovrummet och är lagom sval i allmänhet och mystiskt vacker i synnerhet. Och så stirrar hon lite ogillande skeptiskt på mig och godispåsen. Men det skiter jag i, för det är ju sååå gott… Kram för nu!

15 kommentarer:

  1. Men ibland behöver man godis. Så det så=) Kram!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Misstänker att du har rätt för nu mår jag bra, sockerspeedad och glad... ;o) Kram!

      Radera
  2. Ibland måste man får lov att frossa. ;)

    Hoppas du hjälpa mig med en sak!? Jag har en del plagg som jag vill byta alternativt sälja. Bara genom att jag lägger länken här till mitt inlägg om det här så lär ju fler Mollytokiga läsa det liksom. Alltså är jag fräck och länkar till min blogg! ;) http://sannasdittochdatt.blogspot.se/2012/05/swapp-ocheller-blopp.html

    Ha det bäst! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Shit nu glömde jag ju att lägga ut en länk som jag lovade... sorry... får göra det imorgon istället... Kram!

      Radera
  3. En av mina små Akilleshälar heter just marsipanbröd.
    Det är faktiskt bättre med en frossardag och att sen må illa och så dröjer det tills nästa gång, tänker jag. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då har vi samma, marsipanbröd är absolut något av det bästa som finns. Håller med dig om frossardag också, fast skumt nog, med ungefär ett halvt kilo godis i magen så mår jag inte ett dugg illa, så här mumsas det än... :o) Kram!

      Radera
    2. Och bara för det så fick jag huvudvärk idag och köpte en megapåse godis. Får se om det hjälper =)

      Radera
  4. Hahaha njut för fulla muggar!
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan du räkna med att jag gör, i massor... jorå, jag tuggar än... helt sjukt men det är ju fortfarande lika gott... :o) Kram!

      Radera
  5. Svar
    1. Ja visst är hon fin! Jag är så glad för henne. Så himla supergulligt av Lingon att fixa en till mig också. Kram!

      Radera
  6. Det är ok att hänge sig åt ohämmat frosseri.
    Ibland.
    Har själv haft en sådan helg. Ostar, chips OCH godis. Herregud. Men åh så gott

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... instämmer absolut i herregud men åh så gott. Har inte ens dåligt samvete, sååå gott är det. :o) Kram!

      Radera
  7. Marsipanbröd! Anton Berg antar jag! Fy fan vad gott! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp Anton Berg! Mr Make har ju en kund som är säljare där så du kan gissa vad vi har finchoklad hemma, bland annat marsipanbröd... eh... hade marsipanbröd... ;o) Kram!

      Radera