Powered By Blogger

lördag 5 maj 2012

Dagens – eftermiddagen då sviterna kom ikapp

Kände mig ruggig, liksom trött, muskelsvag och hade febervibbar. Så därför sköts städningen blixtsnabbt åt sidan och sängen fick ta emot min odelade uppmärksamhet denna eftermiddag. Där jag läst bok, glott på ganska menlösa tv-program och sovit i lite omgångar. Nu känns det en gnutta bättre.
Tror det kan ha handlat om att jag sover skitkass nu för tiden, bara runt 4 timmar per natt och då vaknar jag ändå ett par gånger under den tiden. Hopplöst… Vill ju liksom inte hålla på att sova bort helgerna direkt, för då kan det ju städas och donas istället… ;o) Bla, bla… Kastar in en dagens stass för att liva upp i gnället:



Och som synes så är jag klädd igen och redo för vovvenad så det blir punkt här igen nu. Men vi kanske ses lite senare i kväll. Var rädda om er därute. Kram!

6 kommentarer:

  1. Hoppas du kryar på dig fort. Verkar vara mycket virus-skit som går överallt nu...men låter ändå rätt mysigt med en eftermiddag i sängen med bok och carp-TV

    Supersnygg dagens

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas inte det är något virus-skit, men kanske, mår lite halvkass idag också... så det kanske får bli en slappedag till... stackars mej ;o) Kram!

      Radera
  2. Krya på dig! Du är skitsnygg fast du inte mår bra! Orättvist! ;o)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack det var snällt skrivet. :o) Fast det handlar nog mer om att ag ansträngde mig som en tok på bilderna för att inte se döende ut... :o) Kram!

      Radera
  3. Du är cool som vanligt! Jag har ju oxå sovit dåligt nu och det var ju inte så konstigt insåg jag i natt - den månen!!!! Jag är superkänslig när det är fullmåne. Du oxå kanske? Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har aldrig märkt av det där med fullmåne och sova dåligt förut så det är nog tveksamt, speciellt som jag haft skitsvårt att sova i flera veckor nu... :o( Kanske är jag allergisk mot att träna, så det är därför... För det började samtidigt som jag började på gymmet... :o) Kram!

      Radera