Powered By Blogger

lördag 26 maj 2012

En Amsterdamrapport i miniformat


Knatat gata upp och gata ner för att ibland tvärnita och istället slå lite bo på någon uteservering, försökt ta raka bilder i en stad där allt är snett och picknickat med choklad och ost på ett stort stentorg. Geocachat, fast bara lite, besökt flytande katthem och bidragit med slantar och beundrat hus som är så vansinnigt vackra att man nästan dör en smula. Kommit försent till en marknad men tagit igen det med råge idag, kryssat mellan argsinta cyklister och hälsat på hos Hells Angels president här i Amsterdam.
Shoppat onödigheter och nu sett en virkad tunika på en bild som jag förmodligen måste gå tillbaka för roffa imorgon. Klappat fina hundar, spanat i en hel massa skyltfönster och släppt allt vad vardag och måsten heter... Nu på väg till vad som sägs vara stadens bästa restaurang på det indiska köket, där det lär bli någonslags fisk. I tandoori lutar det åt...
Hoppas ni har det lika bra som jag! Var rädda om er! Kram, Kärlek & Respekt!




9 kommentarer:

  1. Vad härligt det ser ut!
    Tusen kramar och ha en fortsatt fin resa.
    <3

    SvaraRadera
  2. Fan vad ljuvligt! Låter skithärligt! Men varför har du en fågelbur i näven?!
    Ni ska fortsätta och ha det så jävla bra i Amsterdam nu! Kram från familjen Bonnbränna (efter ett antal timmar vid utomhusplanerna i Hallsberg:)

    SvaraRadera
  3. Och fint väder på det! Gött!
    Njut nu alla båda =)

    SvaraRadera
  4. Ha det så bra nu, och njut...
    Kram

    SvaraRadera
  5. Ser ut som det är alldeles underbart i Amsterdam:)
    Ha det fortsatt gott och njut

    KRAMAR

    SvaraRadera
  6. vad snygg du är!!! ha det riktigt härligt!kram Nilla

    SvaraRadera
  7. Tack för den lilla rapporten. Tänk på hur ni har det men nu vet jag med säkerhet att ni har det super. Njut!

    Kram

    SvaraRadera
  8. Tack som fan för era kommentarer!!! Har läst även om jag inte svarat... sorry för det men eftersom man bara hade en halvtimme gratis Internet på hotellet i Amsterdam, och det därefter kostade lite för mycket att hålla sig uppkopplad, så hanns inte kommentarsvarande med... Så vet ni...
    Och fågelburen ja, den råkade vi visst shoppa på en marknad... Nu ska vi bara fixa en fågel också. NEJ ingen riktig utan en låtsas, för det räcker liksom med djur här som det är... ;o) Kram på er!

    SvaraRadera