Powered By Blogger

onsdag 30 maj 2012

Veckans tips – för er som är lika torra som mig

Jag såg den hos FrökenGredelin. Kände direkt att den där måste jag få tag på. Åkte till Amsterdam och glömde lite bort det. Till jag råkade hamna precis utanför en Body Shop på flygplatsen på vägen hem. Då infann den sig direkt i hjärnkontoret igen så jag knallade in i butiken. Och roffade snabbt åt mig en av:

Foto: bodyshop.se

Beautifying oil. En så kallad torrolja som kan användas såväl på kroppen och i ansiktet som i håret. Jag har supertorr hy och torrfnasigt hår och jag kan bara säga wow, den är kanon! Inte kladdoljig och huden blir finns i flera dofter och luktar supergott! 

Så den får bli mitt veckans tips till er med samma torrhetsproblem som mig. Att den sedan inte är djurtestad gör ju den inte ett dugg sämre… ;o) Kram för nu!

12 kommentarer:

  1. Oj torrolja, det lät intressant. Jag gillar nämligen inte kladdolja alls! Kanske kunde vara något för mina evigt torra armbågar! tack för tips!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst låter det lite knäppt med torrolja...för det är ju ändå olja men som sagt inte kladdig. Berätta gärna vad du tycker om du testar den. Kram!

      Radera
  2. Tack för tipset! Icke djurtestat gillar vi - och miljövänligt vilket väl deras grejer är?
    Får nog ta en titt imorgon i stan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp de ska vara miljövänliga också. Inte helt billiga dock men värt det tycker jag. Hoppas du också gillar den för jag tycker den är superbra. Kram!

      Radera
  3. ja, det låter onekligen intressant. Framförallt för håret mitt faktiskt. Och jag menar, något som heter BEAUTIFYING, måste ju bara vara bra!! ;) Klem och fortsatt fin kväll. Har fått sätta på värmen igen här, inte roligt på en fläck...gnälltanten har alltså gjort en liten come back här.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här, håret, ett sorgset kapitel... Och jag tänkte också på namnet... Och nu tänkte jag på att jag glömt maila dig idag, sorry... imrogon, promise! Kram!

      Radera
  4. Får nog ta och prova, är torr som fnöske! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag med. Storkonsumerar body butter, som jag också gillar men den här oljan sjönk in i kroppen snabbare och så tyckte jag att man blev lite mjukare av den också. Kram!

      Radera
  5. Visst är den ljuvlig!!:) Får man lov att fråga vad det blev för "doft"?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tusen tack för tipset! Det blev jordgubb, som skumt nog inte verkar finnas här, i alla fall inte i deras webbutik... Ska ta mig till butik här och testa chokladsorten som du har också. Kram!

      Radera
  6. Hmmm verkar ju onekligen intressant, måste jag nog prova...
    Är totalt insnöad på body butter sedan ett par år.. SÅ dags att snöa in på något nytt ;) och dessutom inte djurtestad är ju väldigt många ++++++++

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här; totalt insnöad på body butter sedan långliga tider. Så jag blev superglad när jag hittade den här oljan som är lite samma, fast lite bättre. :o) Kram!

      Radera