Powered By Blogger

söndag 13 maj 2012

Dagens – när städning blev sängläge & lösgodis

Det skulle tydligen inte bli ett välstädat hem här idag. För jag hade knappt ens hunnit börja titta på städattiraljerna förrän huvudvärken från helvetet satte in. Så där så det känns som att det plötsligt sitter en stor yxa i hela hjärnan. Därför kan den här dagen kallas när städning blev sängläge. Men! Hundar måste trots allt ut, vilket betyder att en stass måste på deras sengångna ojande matte. Denna:


Japp, vi pratar återanvändning till en viss del, sedan gårdagen. Så då förstår ni kanske hur illa ställt det är i skallen, när jag inte ens orkar plocka fram en fräsch stass att dra på mig… ;o) Och nu, tycker jag att jag har förtjänat en gigantpåse med lösgodis, inte minst då det är en hel vecka till nästa vägdag… :o) och eftersom jag tillika är klädd just nu. Så! Ica nästa! Var rädda om er. Peace out!

6 kommentarer:

  1. Ja städattiraljer kan ha den effekten ibland ;)
    Tror säkert att godis är en bra bot mot det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha... ja de har ju det... fats ganska komiskt för jag hoppades lite att något skulle dyka upp så jag "slapp" städa, och så gjorde det det... :o) Fast inte så kul som jag ville så här med facit i hand... :o) Och godis ÄR bot, fy fan vad gott! :o) Kram!

      Radera
  2. Krya på dig vännen, kramar!
    <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bättre nu. Köpte på mig ett halvt kilo godis som jag redan har hunnit gå loss på rejält, började redan på vägen hem från butiken. Tror min skalle behövde en överdos socker. Och fy attan vad gott! :o) Kram!

      Radera
  3. Usch - stackare.. krya på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta! Men godiset botade ganska bra och det utan att jag fick ont i magen eller blev illamående istället så jag behövde nog den där feta sockerkicken... :o) Kram!

      Radera