Powered By Blogger

onsdag 16 maj 2012

Hittade en oanvänd Molly, som är till salu

Jag härjade runt efter mina jeansjackor och hittade något helt annat, en sprillans oanvänd men bortglömt Molly. En jag köpte för att jag älskade den jag redan hade och därför ville ha två exakt likadana, i fall den första skulle springa bort, eller något… ;o) Japp, exakt så sjuk i huvudet är jag... Den sprang dock aldrig bort så därför har tvåan förblivit obrukad. Och är tyvärr för stor för mig nu… :o( Så därför undrar jag nu om någon skulle vara intresserad av att adoptera den:


Gosee short dress, white 

I storlek 2, något stor sizemässigt. Jag skulle vilja ha 620:- inklusive vanlig frakt med Posten inom Sverige för den. Hojta i kommentarsfältet eller maila mig på oddjosanne@gmail.com om du är aspirant på den. Annars ligger jag mest i sängen och tycker synd om mig själv för att den där nedrans förkylningen inte alls har någon lust att söka nya nejder att röjja omkring på… Men hoppet är ju det sista som överger en så jag hyser ännu hopp om att vakna alert och vilja skutta i träningsstassen imorgon förmiddag… Vi får väl se hur det blir med det. Men idag blir det i alla fall inte mer här från mig. Så god natt & Kram! Take care!

12 kommentarer:

  1. Du är ju bra rolig! Köpa en extra i fall den andra rymmer:) Hoppas du får den såld! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, nu var du snäll som skrev rolig, för egentligen är det ju mest bara ren och skär idioti... :o) Kram!

      Radera
  2. Svar
    1. Detsamma tänkte jag säga men nu får det allt bli trevlig eftermiddag. :o) Kram!

      Radera
  3. Önskar jag kunde skrika. "YES PLEASE.." kan inte min sötaste käre vän!! Hae skrivit ett mycket utförligt testamente idag.Inlämnat till jurist..kan inte leka mer för tillfället. Tyvärr mitt lilla hjärta, inte nu. Sjukare än någonsin. Skriver enbart så du vet varför jag inte fnns o orkar just nu. Samtdigt vet ju, "ont krut förgås inte så lätt." Fnissar o VET du förstår. Fånge i både kropp o själ, jo lite regn från ovan skulle just jag behöva.. solskrället är framme vareviga idag. Det tar ut mina sista krafter. Kan inte ens ut o röka två bloss, då är det illa kan jag lova!
    Take care o lovar berätta om det vänder!!
    Pussar o kramar från "virrpannan" i borgholm

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men vännen! Nu ringer jag faktiskt dej i helgen! Har inte velat göra det för jag vill inte störa men nu kan jag inte låta bli, vill prata med dig... Du svarar såklart bara om du vill och orkar. Tänker en massa på dig!!! Kram!

      Radera
  4. Annelie!
    Jag vet inte vem du är men dina ord berör. Finns inget jag kan göra för dig hur mycket jag än skulle vilja. Men jag skänker dig mina tankar och hoppas på så sätt att det ska ge dig lite kraft och styrka att härda ut.
    Många varma kramar från en medmänniska

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack säger jag som också blir berörd, dels av hur A har det och dels att du är så fin som bryr dig och skriver. Kram!

      Radera
  5. Annelie, tårarna rinner ner på kinderna och en stor klump ihalsen ger sig tillkänna. Det gör ont i mitt hjärta.
    Jag hade önskat att du var med oss sist i Stockholm, bara så du vet.
    Tänker på DIG!!! <3
    Massor av stärkande KRAMAR

    SvaraRadera
  6. Instämmer med övriga talare. Önskar dig energi och kraft Annelie... Kram L8

    PS Hej på dig också Josanne. Så himla dålig på kommentarer... men tittar in och ser att du har det bra. Jäkla vad många kilon du kämpat bort. Respekt! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du sätter avtryck ibland i alla fall så det räcker väldans bra för mig. Kul att höra liyte från dig då och då nämligen. :o) Kram!

      Radera