Powered By Blogger

söndag 20 maj 2012

Dagens – som helahelgenfirar & inte hänger med

”Det dummaste man kan göra när man har nått sin målvikt och vill fira är att fira med en massa onyttig mat.” Var det någon som sa. Jag firar inte med mat, jag har helahelgenfirat med godis istället. Eller rättare sagt choklad i alla former. Och precis när mr Makes förråd höll på att sina rejält, och festen borde vara över så var det ju ganska typiskt att jag var tvungen att gå och shoppa mjölk i Pressbyrån, och de råkade ha en kul hylla, där jag såklart fastnade hårt och brutalt nu när jag inte "behöver" blunda och rusa förbi dessa produkter längre...:


Ojoj… Så var det visst påfyllt här hemma igen,  en stund alla fall… Fast helgen är ju inte slut än… :o) Dumt? Kanske, men det vägrar jag i så fall att tänka på och eventuellt nojja om. Gott? Ja som fan!… Precis som vädret som är hur solslurpigt som helst. Det är bara jag som inte riktigt fattade det, trots att jag har varit ute två gånger tidigare idag. För Timeoutkoftan var även nu rätt överflödig.


Men jag tycker att det är svårt. Med dessa nyckfulla temperaturomslag. För jag hänger inte riktigt med... Och det har jag definitivt inte gjort med attgöralistan idag heller. Så för att undvika nattliga galenaktiviteter i veckan så är det väl bara att kasta sig över den nu på studs. För hur kort en resa än må vara så drar den alltid med sig en massa måsten i förväg, i alla fall här. Är det likadant för er? Nix, dags för aktivitet, men vi ses lite senare igen om ni har tid och lust. Kram för nu!

4 kommentarer:

  1. Ja inte går du upp allt på en helg i alla fall så jag tycker du Gör helt rätt i att unna dig en massa godis!
    Förlåt men jag kan inte sluta garva åt ditt svar som du skrev till den dummaste anonyma jag sett på länge:
    ”Det låter ju helt klart som att du skulle behöva spola rent din hjärna. Med tårgas.”
    Såååå BRA! Jag kommer att sno den. Okej va?
    Kram från Allie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart du får sno det, jag var bara så jävla förbannad så det där kom rakt av från hjärtat, utan tanke... ;o) Kram!

      Radera
  2. Det är svårt att hänga med när det ändrar sig så snabbt. Här har jag gått runt i en Chrysalis hela dagen:)
    Det är gott med choklad och du förtjänar den verkligen!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är supersvårt att hänga med, jag har inte riktigt lyckats ännu... :o) Och ja jag tyckte också att jag hade förtjänat choklad i massor, trots att det triggade igång ännu mer chokladnojja... :o) Kram!

      Radera