Powered By Blogger

torsdag 31 maj 2012

Dagens – som har sorgsamma Mollyfunderingar


Eftersom det inte har varit så mycket action utanför dörrarna här idag, i alla fall inget mer än vovvenad och en jourbutiksutflykt för att shoppa mjölk, så blev stassen därefter, enkelt odickadejig men samtidigt lite sorgeväckande… För jag är en smula ledsen över att många, alldeles för många, av mina Mollysar är för stora just nu. 
Visst, visst, jag har gått ner i vikt frivilligt och jag ska absolut inte gnälla över att jag fixade det. Jag vet det! Och det gör jag absolut inte heller, gnäller över det… Men! 
Allt det som så självklart var jag i klädväg under så lång tid är liksom inte kompatibelt med min kropp längre. Kanske inte ens jag längre… eftersom jag alltmer och alltoftare kommer på mig själv med att hellre välja andra plagg ur garderoben. Och för mig är det sorgligt… Men! Det kan ju vara en övergående trend, något som bara har slagit sig ner i min skalle för en tillfällig liten stund… Jag hoppas det, för hur det än är så älskar jag mina Mollysar. Tycker de är sååå fina. Även om det alltså är mest från galgplats jag ser dem nu… 
Jag fattar att jag kanske låter som ett komplett psykfall… Och kanske är jag det också… Eller inte… Någon som har varit i samma ”Mollysvacka” och fattar vad jag pratar om? Och har tips, så att säga...  Take care därute! Kärlek & Respekt!

11 kommentarer:

  1. Har tröttnat totalt på mina Mollisar! Lägger ut nya på Tradera varje vecka! Har hittat så många andra fina märken, ja, jag har bytt stil och trivs med det!
    Kram M

    SvaraRadera
  2. Försök att byta de du känner mest för och sälj det andra på tradera. Visst odd mollys plagg är underbara men jag har faktiskt också börjat tröttna.
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Det går i vågor vilken stil jag känner för. Mest gillar jag att blanda olika märken och stilar. Men det är tråkigt när någon molly man gillar inte passar längre...Kram

    SvaraRadera
  4. Åhh ja. Kanske inte på grund av att jag ändrat storlek, men ändock eftersom jag ibland tycker att kläderna på något sätt pratar för mig om du förstår vad jag menar? Som om de är så detaljrika och vackra så de fyller hela min personlighet på något vis? Som om jag längtar efter enkelt som jag själv kan fylla ut med min personlighet istället? Men jag älskar mina kläder ändå och det kommer och går vad jag känner för. Kram

    SvaraRadera
  5. tror det är rätt vanligt när man ändrar vikt att man ändrar stil.

    SvaraRadera
  6. Tycker också att vissa av min Mollyplagg är så vackra och personliga. Men på senare tid och med senaste kollektionerna har de börjat kännas som en "uniform".
    Jag tycker däremot det är jätteroligt att få tag på gamla godingar - som den röda Tiddelipomen =)

    Men så är det ju vi förändras och klädintresset med det.
    Just nu känner jag att det finns inte en pryl jag verkligen behöver; skön känsla!

    SvaraRadera
  7. Jag tycker det går i vågor. Tror inte det är något fel bara för att du väljer annat. Din kropp har förändrats och då är det lätt att hoppa i annat med. Mollyplaggen kommer vara där även om du pausar lite. Jag lovar dig att det blir roligt när du återupptäcker dom.
    kram

    SvaraRadera
  8. Du har ju gått igenom en stor förändring, men ett plagg som du hade tidigare ser ut som förut. Det blir en krock tror jag...
    Jag har pratat lite med min granne om att sy om några mollysar till dig om du vill, fast då får du gräva en rosenrabatt till henne. :-D Men det kan vi prata om vid tillfälle.
    Förstår att det känns konstigt.
    Många kramar

    SvaraRadera
  9. Tusen tack för era åsikter!!! Håller på att klura lite mer på det här så det kommer nog fler inlägg från mig i ämnet… Om ni pallar… Massa Kram på er!

    SvaraRadera
  10. Mitt intresse för Molly har svalnat. Har inte köpt något sedan jul. Med undantag (förstås) för den jag köpte av dig. Sålt många. Har dock lämnat in flera till skräddaren. Minskat längden samt brädden och kortat armarna. Kanske skulle kunna bli ett roligt inlägg. Be alla skicka in bilder på omsydda Mollisar.
    Kram! L8

    SvaraRadera
  11. Ja det kanske kunde bli ett kul inlägg, tyvärr är min erfarenhet att folk är kass på att skicka in bilder... men jag ska fundera på det. Kram!

    SvaraRadera