Powered By Blogger

onsdag 9 maj 2012

Skulle ni vilja ha fler provningar?

Shit vad jag jämt håller på att terrorisera er med frågor… Jag borde kanske skämmas för det, och det kanske jag gör också, liiite i alla fall… Men det är inget jag låtsas om, för nu är det liten frågestund på gång här igen… ;o) 
Det eftersom jag inom loppet av ett dygn och från olika håll, såväl som kommentarer här som irl, har fått önskemål om att jag ska göra fler provningar. Och då även utanför the Mollybox. 
Och eftersom jag gillar att prova så inte mig emot. Men! Vad säger ni andra; fler provningar av olika märken eller inte? Det var det hela, så inga speciella klurigheter på frågefronten den här gången alltså... :o)
På provfronten kan jag faktiskt bjuda på en outside the Mollybox redan nu, en som tydligen slank undan när jag rapporterade Spira-provning. Så här kommer:

Spira - Lou Lace, white 1099:- 

Jag har redan visat denna i den orange färgen, som jag blev kär i och norpade med mig hem, men den här vita varianten är inte helt oslurpig den heller… Dags för vovvenad, sedan praktik. Hoppas ni får en bra dag därute. Take care! Kram!

8 kommentarer:

  1. Jättekul att se dina provningar och bra att få lite tips och inspiration om andra märken. Spirablusen var kanonfin på dig! Kramar

    SvaraRadera
  2. Vad fin! Vilken storlek provar du?

    SvaraRadera
  3. Inte helt oslurpig :)Slurp!
    Kram!
    L8

    SvaraRadera
  4. Gärna fler provningar. Och gärna andra märken än
    OM.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Det är alltid kul att se, även om vi numera inte är i samma storlek. Inspirerande ändå.

    SvaraRadera
  6. Absolut flera provningar! Och gärna av andra märken! Det är så bra att få lite kläm på hur plaggen ser ut på och om storleken. Det är extra bra för oss som har lite långt till butikerna och som mest handlar på nätet.
    Kramizar

    SvaraRadera
  7. Tackar och bugar för responsen! Fler provningar it is... Ska försöka mig på en ny redan på lördag. Har ni önskemål om vad så hojta... :o)
    Svar på fråga: jag provar Lou Lacien i storlek Small.
    Kram på er allihopa!

    SvaraRadera