Powered By Blogger

fredag 11 maj 2012

Tant Fågelskrämmas aktuella funderingar

Det är ju inte direkt så att det slog ner som en helt oväntad bomb i min skalle men idag, nu precis nyss, kom ändå insikten att det är sååå mycket fetnog farandes.


Jag pratar om min kalufs... detta torra, ostyrsliga rishögsberg av strån som varit förfallet länge men som nu skriker efter åtgärd på studs. Men hur, vad, när, för vilka pengar...
Vill ju dessutom att det ska växa ut, inte stympas... Det är sådant som rör sig i mitt lilla huvud just nu. Samtidigt som det plitas och uppläggskluras på en artikel. Vad har ni för funderingar denna fredag? Peace out från tant Fågelskrämma för nu!

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

  1. hahha, kände precis likadant tidigare i veckan och eftersom min frissa behagat flytta till Kanada och jag känner att det kanske är lite långt att liksom pendla för att fixa frisyren, ska jag bli klippt i morgon av en människa jag alltså aldrig träffat förr. Det funderar jag lite på idag. Även hur jag ska lägga upp helgen, inte för att jag är sååå himla busy, snarare tvärtom, men måste till lägenheten och hämta ett traderafyn och lite annat jag glömt när jag flyttat ut, försöka få ned de sista fröerna i jorden..lite sån´t funderar jag på. Sen funderade jag på om man skulle "våga" föreslå en provning av träningskläder...mest på skämt. Eftersom du frågade menar jag. Måste, med start på måndag, frekventera en sån´där anläggning 2 gånger/ veckan nu med sjukgymnast och liite stil vill man kanske ändå försöka ha där? Fast jag känner mig som värsta panchisen i kroppen, haha. Klem och trevlig Helg!

    SvaraRadera
  2. Ja du om det inte vore så förbannat långt skulle jag göra ett ingripande......
    Och helgen, lördag är det fullt ös från kl.8 på morgonen. Söndag har jag bjudit in oss till svärmor på raggmunkar:)
    Ha en fin helg! Kram

    SvaraRadera
  3. Det är samma sak för mig, jag bara MÅSTE gå till frissan snart. Kramar till dig!!

    SvaraRadera
  4. Hårfärg! Har jag ju faktiskt hemma kom jag precis på... Hmmm... bättre än inget så jag får väl gå loss med det imorgon... Kram på er!

    SvaraRadera