Powered By Blogger

måndag 28 februari 2011

Andfådd av upphetsning eller andlös av besvikelse?

Tack tack snälla för era kommentarer i mitt förra inlägg! Om man vill fly deppet ett tag så kan man ju alltid förvirra tankarna in i Molly-land istället. Vilket jag har ägnat mig åt denna morgon.
Det i form av att spana in vad som har kommit i det senaste släppet. Ja jag vet att jag är lite efter, men jag har liksom inte haft lust att ”bry mig” förrän nu.

Och det är ju faktiskt en del som har landat. Både sådant jag har varit nyfiken på sedan innan och plagg som jag inte ens ägnat en blick tidigare men som nu ligger där i webshoparna och kittlar intresset. Som den där Breathless-serien.


Gör den en andfådd av upphetsning eller mest bara andlös av besvikelse? Det är en fråga som jag ska se om jag kan bena upp i idag. Chansen att jag lyckas med det är dock liten eftersom de lokala butikerna här sällan tar in det ”jag vill”. Men jag tar mig dit lite senare i alla fall så får vi väl se vad det ger.

Om det är något ni vill att jag ska prova, om det finns, så är det bara att hojta. Jag lullar iväg efter lunch någongång... Hoppas ni får en bra dag. Kram på er!

6 kommentarer:

  1. Prova Breathles strap dress är du snäll! Så jag får se om jag köpte grisen i säcken.......
    Ha en bra dag stumpan, bättre än gårdagen<3 Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag köpte Breathless linnet på Ajabaja i lördags and I love it!! Tror att jag ska lägga upp det på bloggen idag eftersom det verkar som om många är nyfikna på denna serien... Ska bara duscha,... sen ska jag fota!!

    Skönt att fly in i Mollyland när man är lite nere... Hoppas ditt liv är lite ljusare idag!!?

    Många kramar B

    SvaraRadera
  3. Du får väldigt gärna prova Avalon Tunic i fler färger om du hittar den. Är nyfiken på den och du var så fin i den vita, hälsar Veronika.

    SvaraRadera
  4. Linda: absolutly om de har den. Annars har en liten fågel viskat att det kanske kan hända att vårt Lingon kommer att testa den idag... så håll span hos henne. Kram!

    MollyB: najsigt! Då ser jag fram emot lite flashiga provbilder på den hos dig! :o) Kram!

    Veronika: japp, finns den så testar jag i de färger de har. Jag är själv nyfiekn på de andra färgerna. Kram!

    SvaraRadera
  5. Tänkte samma om den och jag provar på lördag - om den finns kvar. =)

    SvaraRadera
  6. Helen: jag hjälper dig att "roffa", vi kan ju prata om vad du är på jakt efter på fredag... Har inte mailat dig än, fy fan vad jag är kass... sorry :o( men en fika på dan hinns med... Kanske vi kan plingas istället? Kram!

    SvaraRadera