Powered By Blogger

torsdag 17 februari 2011

Dagens – tar en paus i mastondontprovning

När mr Make fick säga sitt så var det ingen tvekan om att Hookup sleeved tunic, chalk skulle få inta en permanent plats i garderoben. Och eftersom jag kände samma när den fick sällskap av jeans istället för mysisar så blev den dagens:



















Sorry för de värdelösa bilderna, är det någon som vill se tunikan i bättre sken så bara hojta så tar jag nya bilder imorgon...
Dessa knäpptes av i dunklast tänkbara belysningen på ett mysigt café i Malmö idag. Där jag och mitt absoluta favvobär Lingonet tog en kaffepaus i vår provning a la ganska mastodont... Jag ska börja fixa lite med de bilderna nu så att de kan dimpa in här lite senare ikväll. Hoppas jag... Kram på er så länge!

9 kommentarer:

  1. Så dj-vla snygg på dig..... och som ett tält på mig!!
    Jag kan bara säga Grattis!!

    Nu ses vi snart och det ska bli såååå kul!! Hoppas att inget kommer ivägen!!

    Kram.

    SvaraRadera
  2. En klar keeper! Klert du tillhör kategorin underbaringar i skåneland:) Kram!

    SvaraRadera
  3. Men vad snygg!!! Jag dissade den när Lingonet visade den och jämförde den med en lampskärm. Nu får jag lägga mig flat och ta tillbaka allt. Ser fram emot din visning av den andra Hookup'en:)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Helt ärligt! ; ) Så tycker jag den var skitsnygg på dig men skulle nog inte vara så fin på mig, men det är ju så det är! Alla passar inte i allt och det är ju bara att gilla läget!

    SvaraRadera
  5. O du är supersnygg i den! Den ser riktigt fin ut;) Blir kul att se fler bilder sen!

    Kram snygging!
    Adela

    SvaraRadera
  6. Tack snälla för era kommentarer. Jag hinner inte svara er bättre än så här, hoppas det är lite okej i alla fall... :o) Kram!

    SvaraRadera
  7. http://www.naranjashop.fi/product/170/m11-613-hookup-dress-vintage-chalk

    SvaraRadera
  8. Ammie: tack för tipset! Kram!

    SvaraRadera