Powered By Blogger

tisdag 22 februari 2011

På ett jävla skithumör och dagens

Bosse katt är sämre igen. Jag sitter och väntar på att veterinären ska höra av sig med provsvaret på sköldkörteltestet. Hela den här situationen håller på att kväva mig. Något av det asjobbigaste jag har varit med om, någonsin. Jag vet inte hur länge till jag fixar att se honom må så dåligt...

Som om inte det skulle räcka kan man ju alltid ta sig till Arbetsförmedlingen om man vill bli ännu mer deppad och dessutom på ett jäkla skithumör. Komiskt nog eftersom jag klädde mig i en stass som jag trodde skulle muntra upp mig lite:



















Det visar sig att jag har suttit och skrivit in alla meriter i form av utbildningar och anställningar på fel ställe. Så nu får jag göra om hela skiten. Och dessutom måste man ha alla papper i original, kopior duger icke. Spelar roll liksom, det är ju intyg med loggor och sådant, knappast något jag själv har klottrat ihop på postit-lappar... För inte fan har jag alla originalpapper kvar...

Det strular när jag ska försöka föra över pengar till Danmark för Hookup s/s dressen, så den kan jag nog glömma. Jag har inte fått in pengar från någon av Traderaköparna som har vunnit mina auktioner. Och som grädde på moset har ett paket som jag uttryckligen bad om att få skickat till mitt närmsta Schenkerombud hamnat i andra ändan av stan dit jag har skitsvårt att ta mig...

Det i sig, och allt det andra också för den delen, är ju en fågelskit i universum jämfört med min sjuka älskade katt. Men allt samtidigt gör att jag bara precis har lust att gräva ner mig just nu...
Kul inlägg va? Sorry att ni måste stå ut med gnällstantens vedermödor... Var liksom bara tvungen att skriva av mig... Ledsen att ni blev utsatta för att läsa skräpet... Men nu går jag iväg och letar efter en spade istället... Kram på er!!!

19 kommentarer:

  1. Du har en fin tunika i alla fall ;-) Hoppas fortfarande att Bosse ska friskna till! Större under än så har ju skett. Tänker på dig och Bosse och skickar några styrkekramar!

    SvaraRadera
  2. Man FÅÅÅÅR gnälla i bloggen. Är ju det vi är till för, att ge lite tröst och styrka...Hoppas att Bosse mår bättre snart och att allt annat ordnar sig. En olycka kommer sällan ensam har jag hört och visst stämmer det och inte alls kul dessa stunder.
    Mååååånga kramar

    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Nej inga spadar! Bara gnäll allt vad du orkar till oss; nästa gång är det nån av oss som behöver kräkas av sig lite.

    Tråkigt att Bosse är sämre igen.
    Jag hoppas att de ringer snart för väntan är ju värst. Bättre trots allt att veta vad man har att ta ställning till.
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Åh fy fan! En riktig skit-dag alltså! Både du och Bosse the cat finns i mina tankar:) Hoppas du hör av veterinären snart....Kram gumman

    SvaraRadera
  5. Provade att ringa dig! Provar igen lite senare.

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Usch så trist med alltihop!! Kramar till dig men jag tror att mette på kuntjänst håller klänningen till dig om du ber snällt.

    SvaraRadera
  7. Känner igen en skitdag, det gör jag! Man undrar varför i helsefyr man steg upp över huvud taget den dagen.
    Jag tycker att du ska använda din blogg till precis det DU behöver den till. Vill man inte läsa får man bara låta bli!

    Nu måste ju resten av dagen bli bättre, det önskar jag dig verkligen.

    Kram K

    SvaraRadera
  8. Hej!

    En av dessa dagar som mest är sörja i olika bemärkelser. Hoppas att ni får provsvaren snarast. Det är ju det som är det värsta med våra djur, vi älskar dem så innerligt mycket och samtidigt ska vi ta ansvaret för deras väl.
    Mina tankar till er.

    Kramar från Otto och Eva

    SvaraRadera
  9. Stackars dig. Ring dit till djursjukhuset istället så de får skynda på sitt samtal. Massa kramar.

    SvaraRadera
  10. Usch, håller mina tummar för dig och Bosse.

    Och vissa dagar vill man inget hellre än ta den där spaden....men på något mirakulöst vis så tar man sig vidare ändå...Och som en del säger: det kommer i tretal...både tur och otur.

    Kram!


    Och kommer inte mina pengar idag så kommer jag nog att hamna på akuten med hjärtinfarkt...vill inte ens TÄNKA tanken....blodtrycket stiger direkt!

    SvaraRadera
  11. Fy tusan sikken grym dag :-(
    Såklart får du spy galla här i din blogg så mycket du vill. Det är ju din blogg söta du :-)
    Inte leta spade.... vill läsa här i morgon igen ♥

    SvaraRadera
  12. Jag håller tummarna för Bosse.
    Stor kram till er så länge!

    SvaraRadera
  13. Skit och trippel-skit! STYRKE-kramar skickas genast!

    SvaraRadera
  14. Usch, stackars dig och Bosse.
    Jag vet exakt hur du känner dig, jag fick tyvärr släppa taget om min 18 1/2 åriga katt Mr Muffins i höstas. Han var en skugga av sitt forna jag och rasade i vikt. Vi fick medicin mot ledvärk som fungerade ett tag (han fick en sista fin sommar), men till slut kunde han inte sköta det mest basala och vi tog honom till veterinären. Mr Muffins fick somna i min famn, han kurrade och mina tårar trillade...
    Någongång kommer man till ett beslut och när jag insåg att Mr Muffins faktiskt led (psykiskt och fysiskt) så bestämde jag efter diskussion med veterinären att det var mest humant att låta honom få sova för alltid.
    Hoppas att du får besked snart och att Bosse får det bra.
    Kramar

    SvaraRadera
  15. Vad trist när det blir så med de älskade djuren. Hoppas ni får svar och att Bosse snart är på bättringsvägen. Det är din blogg och känns det bra att ventilera här så tycker jag du ska göra det.
    Kramar till er.

    SvaraRadera
  16. Tänker på lille Bosse och hoppas att besked från Veterinären är det ni vill ha.

    Kram från V

    SvaraRadera
  17. Lille Bosse.... :(

    Matte får säga till om hon behöver skjuts eller så ( tex för att hämta odd Molly paketet )

    :) kram

    SvaraRadera