Powered By Blogger

fredag 4 februari 2011

Rock-a-fellow is in da house & mäter sig mot chrysalis

I mitt paket från DeepFling som anlände igår låg dessa två silkesgodingar:

Rock-a-fellow silk slip dress, vintage powder
Rock-a-fellow silk slip dress, dark rose

Årets variant på mina högt älskade Chrysalis minigown. Jag var lite småskeptisk eftersom jag fick för mig att de skulle vara en bra bit kortare, fick den känslan på produktbilderna. Och lite kortare är de, med betoning på lite...


... för det handlar bara om någon ynka centimeter. Jag har jämfört med Chrysalis minigown, powder på bilderna här. Jag vet dock inte riktigt vad jag tycker om nederkanten än, jag gillar ju volangen på föregångaren men det kanske bara är en vanesak, vi får se... Upptill är den dock bättre...


... såtillvida att den lämnar mer utrymme för tutteriet att kunna andas. Lite mjukare i överkanten också, vilket är riktigt najsigt. Men däremot är Rock-a-fellow en smula mer urringad. Baktill ser den ut så här:


Med en bredare kant av det där nättyget, vilket jag upplever gör att den sitter lite bättre även baktill.
Det är svårt att få fram färgerna klockrent på bilderna men de är ganska lika produktbilderna, något dovare, lite pudrigare liksom i verkligheten.
Storleksmässigt så har jag 2 i de flesta av mina Mollysar men i chrysalisarna har jag generellt 3, så det var den storleken jag beställde nu också. Och mindre skulle jag inte kunna ha.

Är det något mer ni undrar som jag glömt att skriva så är det bara att fråga i kommentarsfältet så svarar jag så gott jag kan.
Men nu avslutar jag för den här gången med en provning av Rock-a-fellowsarna som är självklara keeper för mig. Ha en bra dag därute. Kram på er!


8 kommentarer:

  1. Snygging! Oj, vad fina! Du passar så bra i dessa. Jag äger inte någon "Rock-a-fellow"... Önskar dig en bra dag! Kram!

    SvaraRadera
  2. Mer utrymme kring titsen alltså....Intressant...Jäkla fina färger i år, blir fan så sugen nu! Nä, nu ska jag skölja permanent! See you later! Kram

    SvaraRadera
  3. Snygga köp! Jag har faktiskt avstått just p g a volangen. Gillar föregångaren men ska kika på dem irl och se vad jag tycker.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Så underbart fina dom var..färgerna var ju mjukare än på pruduktbilderna.
    mmmm.


    kram!!!

    SvaraRadera
  5. Grymt snygga ! Mer plats för didärade ? Öh... ja jag får kanske prova irl. men jag tycker nog att föregångarna, med vanlig sidenvolang.... ÄR snyggare.. faktiskt. :-)
    ♥Åsa

    SvaraRadera
  6. Oj så fina. Kanske blir en för min del men jag velar om färgen. Gillar också volangen nertil från den gamla och har även hört som du nämner att den nya är lite kortare. Snyggt som du visar med jeansen under men jag är så kort så dessa är verkligen klänningar på mig och jag tycker bara det ser klumpigt ut på mig med jeans under. Kanske är jag för självkritisk... Hoppas affären här får in några, senast jag kollade fanns det inga än. Men de är så himla konservativa och försiktiga här när de beställer varor, tråkigt. Tror det finns underlag för mycket större och vidare beställningar här i stan än de som görs. Men men, det är j inte min affär så...
    Ha det så gott! / Tina

    SvaraRadera
  7. Så snygga de var - mycket bättre på dig än på produktbilderna! Du är suverän på Molly-köp :-)

    God helg!
    Kram

    SvaraRadera
  8. L8: ja det är rätt fina och jag sliter ju fett på mina chrysalisar så de här ska nog komma till användning. Med start idag. Kram!

    Linda: ja de sitter fan så mycket bättre upptill, lite lite trånga men inte alls som chrysalisarna. Du är för go som bloggar medan kunderna sitter på permanentvänt. :o) Kram!

    Jeanette: ja det var en chansning och är som sagt lite småskeptisk men ska inviga den ena nu så vi får väl se om jag vänjer mig. De är ju grymma dör övrigt så jag hoppas det. Kram!

    Lingon: japp riktigt slurpiga färger, älskar L8´s slurpigt som du märker. :o) Kram!

    Johanssonskan: jag håller med dig. De här känns mer underklänning som inte ska synas... Får känna in dem helt enkelt. Kram!

    Tina: fast de är inte mycket kortare. Jag tyckte också att det var svårt att välja färg. Men en rosa har jag saknat och den andra tror jag kan passa till lite blandat som jag redan har. Har förbokat den lila på AjaBaja, den är jag riktigt nyfiken på. Älskar lila. Det är samma i våra lokala butiker, det finns 2 stycken, konservativa och försiktiga är helkt rätt beskrivning här också. Trist. Kram!

    Oslotigern: tack söta! Det var som sagt en chansning but I like dem. Mycket. Trots att jag saknar volangen nertill. Kram!

    SvaraRadera