Powered By Blogger

onsdag 23 februari 2011

Gårdagen fortsatte lika illa som den började...

... Bosse katts provsvar kom aldrig. En hylla i vardagsrummet med fotoböcker och mina finljuslyktor, jag är en sucker för ljuslyktor i färgat glas, föll helt oförberedd ner från sin plats på väggen och rakt i golvet.
Bye bye mina finaste ljuslyktor... :o( Det blev översvämmning i duschrummet när slangen till tvättmaskinen, som var igång, hoppade snett och vattnet rann ut över golvet istället för ner i brunnen.

Och när jag försökte gå in på Arbetsförmedlingens (skit)sida och göra om = göra rätt (som ingen hade berättat för mig innan...) så var det något förbenat serverfel där... Grattis till en jävligt sunkig dag liksom...
Och för att spä på den med ytterligare lite neggoskit så fick jag hem helt fel Humianity-armband från Campadre. Det skulle ha varit blingsilvrigt, det var beigematt... Inte ett enda rätt där heller liksom... Grrr...

Och idag verkar inte bli en bättre dag för Bosse katt blir bara allt sämre...


Var rädda om er själva och varandra. Vi ses lite senare igen. Kram så länge!

19 kommentarer:

  1. Riktig skitdag m a o. Men det är kanske bättre att allt kommer på en gång trots allt.

    Tycker du ska ringa djursjukhuset och säga att Bosse är sämre för den behandlande veterinären har lite ansvar att ringa upp tycker jag. Och jobbar inte den personen så får nån annan ta det.
    Lille Bosse och hans familj finns i mina tankar.

    SvaraRadera
  2. Hmmm, vad tråkigt. Allt är ju bisaker med tanken på kissen, men när det nu är så jobbigt och tråkigt där kunde du ju få lite uppmuntran från annat håll kan man ju tycka!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Det är ju inte sant, hur mycket jävelskap kan hända???
    En stor kram till er!

    SvaraRadera
  4. Veterinären har ringt nu. Provsvaren visade att han har fel på sköldkörteln men det är troligast inte enbart det som gör honom så himla dålig som han faktiskt är nu... Han har ju faktiskt något i både lever och lungor också... så det lutar åt att han nog får somna idag... Fast helvete vad svårt det är att bestämma... för tänk OM han blir bättre av sköldkörtelmedicinen, fast det vet man inte efter flera veckor...
    Tacktack för er omtanke! KRAMAR!!!

    SvaraRadera
  5. Jag fyllde oxå i fel CV på fel server(!) enligt dom. Hur ska man veta det? Kan dom vara snälla och säga det innan. Det var inte lite man behövdwe fylla i heller. Lustigt att det hände båda :) Måste vara lite bristande information från arbetsförmedligen med tanke på hur intelligenta vi är... och åndå gör vi fel :)

    Stackars Bosse... att repa sig får sköldkörteln tar ganska många månader. Man bränner även ut sig lite då man är så sjuk och svag så kroppen behöver tid för det också. Man ökar långsamt styrkan på dosen för att inte chocka kroppen. Håller tummarna! Det där i lever och lunger låter inte så bra i kombination med sköldkörteln. Stackarn... han mår nog otroligt dåligt. Plutten! Stackars dig!

    Slutatde med min blogg. Gillade inte att blogga. Provade i alla fall.... Gillar mer att kommentera :)

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Det är ett fruktansvärt beslut att ta, jag vet. Du får väga flera veckors vånda och lidande för er alla mot att han kanske blir bättre - ett tag - innan det i lever och njurar blir värre. Du känner Bosse och vet om han har tillräckligt med kämpaanda och livsgnista. Jag vet att ni kommer att fatta det som är rätt beslut för er. Skänker er all värme och omtanke jag kan uppbåda i denna omöjliga situation. KRAM!

    SvaraRadera
  7. Jag har sett din fråga Josanne och försökt ringa dig. Hör jag inget försöker jag svara i mail istället.
    Kram!

    SvaraRadera
  8. =( uscha.. fina Josanne.. idag måste det bli bättre.

    Lilla kissen också <3

    KRAMAR

    SvaraRadera
  9. Hej, Stora kramar till dig och Bosse!!

    PS. Jag själv hade beställt ett silvrigt armband från campadre men vid första anblicken var det beige-matt, MEN då vände min dotter på det och SURPRISE! ....fast det är väl bara jag som kan göra nå´t så dumt.

    Kram Carina

    SvaraRadera
  10. Här är det bara en STOR OCH VARM KRAM till dig och Bosse som gäller! Ett fruktansvärt beslut att ta, men du får tänka på vad som är bäst för Bosse. Sköt om dig!
    Kram

    SvaraRadera
  11. Å - det gör ont att läsa - har varit i samma situation själv och det suger verkligen. Tänker på er och skickar KRAMAR

    SvaraRadera
  12. STORA VARMA KRAMAR härifrån... Tänker på er, och hoppas Bosse snart mår bättre. Jag har själv haft sköldkörtelproblem, antar det sliter lika mycket på djur som på människor. Då har han det tufft stackarn. Men jag tycker det blev en stor förändring ganska snabbt när jag började medicinera, men det kanske tar mycket längre tid med djur.

    Jag hade oxå fyllt i på fel ställe med papper och info till AF och nej, det är inte vi användare som är dumma, det är för dålig information från AF. Har hört det från flera andra att de hamnat fel. Men AF verkar inte bry sig för vi har ju liksom all tid i världen ändå eller hur???

    Hoppas hoppas hoppas Bosse repar sig och att din skitdag vänder till något positivt. Kanske är armbandet fint när du vänder på det som jag läste i en kommentar... Likaså dagen. Kanske blir en bra dag ändå! Upp med humöret. Har mejlat dig...
    /Tina

    SvaraRadera
  13. Hej!

    Mina tankar går till er och Bosse katt, svåra beslut att ta och fundera över men det viktigaste är att tänka på sin älskade katt.
    Såg att du och Helen har lite kontakt och hon har ju erfarenheten och det är bra.
    Många kramar från Eva

    SvaraRadera
  14. Men herregud, har du inte haft nog med skit nu? Ledsen att höra att det skiter sig på flera håll och kan inte göra annat än hålla tummarna för mindre skit framöver och mera sol.

    Kram

    SvaraRadera
  15. Åh vilket jobbigt beslut att ta. Du känner Bosse bäst och vet hur mycket kämpa det är kvar i honom.

    kramar

    SvaraRadera
  16. Känner med dig gumman...usch för mycket skit på en gång. Dock är jag ju en lika sann djurvän som dig så det andra blir banala saker för mig när djuren mår dåligt! Svårt, svårt att veta hur man ska göra...hade en gammal älsklingskatt som fick somna in 16 år gammal, men beslutet var ändå ganska enkelt när jag såg hur sjuk han var. Det är bara ni som känner Bosse bäst...låt det avgöra som är bäst för honom. Tänker på er och skickar styrka i massor. Efter regn kommer solen fina Josanne ♥

    Tusen kramar
    Adela

    SvaraRadera