Powered By Blogger

måndag 14 februari 2011

Dagens – som är till salu & funna intyg, äntligen...

Jag kände så spontant redan när jag fick den och idag blev det ännu tydligare. För trots att jag inte alls kan sätta fingret på det, och hur gärna jag än skulle vilja det, så kommer inte jag och Wigwam dress i velvet överens. Inte alls faktiskt...



















... så därför kastar jag ut en fråga här och nu om någon är intresserad av den? Den är i storlek 2, använd en enda gång, vilket var idag, tags finns. Nypriset var 1999:- och jag tänkte köra ett nytt grepp och be de som eventuellt kan vara intresserade att komma med ett bud. Skambud undanbedes dock.

Jag är skitglad idag, för efter en veckas panikröjande så har jag äntligen lyckats hitta en massa intyg och shit från utbildningar och forna jobb. Jag vet inte om allt finns där eftersom det är ett helt gäng med blad att gå igenom men jag hoppas såklart på det. Ska ta tag i att bena upp i högen nu. Vi ses. Kram på er!

9 kommentarer:

  1. Hej! Vad synd att du inte tycker om den för jag älskar min. Men det blir så ibland utan att man kan peka på varför. Skönt att du har hittat dina intyg i alla fall för sådant är så himla påfrestande att hålla på med. Ha en fin kväll. Kram från Monika

    SvaraRadera
  2. Skönt att vara av med intygsnojan, sånt kan ju göra en galen när man inte hittar saker som man vet ska finnas...någonstans.
    Wigwammodellen älskar jag, men det har inte blivit någon alls från hösten. Hoppas du får napp! Ha en fortsatt bra kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag funkar inte heller med den färgen fast jag tycker att den är jättefin på andra.
    Skumt med en del färger.

    SvaraRadera
  4. Monika: ja det är väl bara att inse att det blir så ibland och inte analysera mer i det. :o) Kram!

    Fröken Abbe: ja det har varit fetångest kan jag lova... Kram!

    Helen: ja visst är det skumt... jag har ändå provat den i höstas och då gillade jag den... jaja... det finns ju så mycket annat sátt slå klorna i så inget att hänga upp sig på... :o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Skönt att pappershögen börjar arta sig åt rätt håll. Det är så skönt när saker dyker upp och kommer på rätt plats.
    Måste ses snart. Josanneabstinens :-)

    KRAM!

    SvaraRadera
  6. Skit att den är för liten för mig! Skulle ge dig ett skambud annars;) Precis som Lingonberrie har jag med Josanne-abstinens! Hoppas vi får till nåt där i april....Kram gumman!

    SvaraRadera
  7. Trist när det inte klickar - ganska irriterande faktiskt. Jag har den i v chalk + alm. black och stör mig lite lite på att den är lite längre än tidigare modeller för Chrysalisarna sticker ju inte fram i nederkant :( Därav mitt desperata nödrop efter en underkjol i dark powder ;)
    Kramar

    SvaraRadera
  8. Åsså jag Josanneabstinens nu ju ♥

    SvaraRadera
  9. L, L & J: abstinensen är väldans ömsesidig!!! Kram på er!

    Frösötös: jag håller absolut med dig, jag stör mig också på att den är längre... Kram!

    SvaraRadera