Powered By Blogger

onsdag 16 februari 2011

Plagg som aldrig får lämna – del 8 (av 15)

Här skulle jag egentligen ha presenterat ett annat plagg, som komiskt nog, med tanke på rubriken, faktiskt har fått lämna.
Jag så mycket älskade den, främst för färgen och tyget. Så att modellen kanske inte var av det allra klockrenaste slaget för mig bortsåg jag totalt ifrån. Tills jag fick hem dess kusin. Och insåg som en blixt från klar himmel att det faktiskt är...


Taradiddle dee dress, royal

... som är den rättmätiga stannaren, istället för Indy dress rose, royal. Utan minsta tvivel! Färgen är densamma, tyget likaså men Tiddellipommen är mer urringad men framförallt kortare = thats me, så mycket mer!
Extrakul är det att Indyn har fått flytta till en darling som bär upp den tusen gånger bättre än mig, den får verkligen chans att skina på henne. Vem det är? Det får hon avslöja själv när och om hon får lust med det... ;o)

Själv jagar jag nu en Taradiddle i grått, i fall någon som har den i storlek 3 att sälja har missat det... ;o) Ha en bra kväll och var rädda om er. Kramkram!

8 kommentarer:

  1. Du passar hysteriskt bra i Lila ! Kul att se vad som forever alltid kommer att stanna i din garderob :-)
    Härligt att Missen Bosse är
    något piggare idag ♥

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Tiddelipommen är ju en riktig underbaring till dig. Jag förstår om den aldrig får lämna.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  3. Tycker också den skall för alltid bo hos dig!! Du är riktigt riktigt snygg i den här!!! Det gäller o "hitta" sin modell, den här är nog mycket du! Har haft den här hemma (två ggr..) o maken tyckte den var väldigt sexig, hrmm host.. men jag kände mig helt enkelt för lång för modellen. Så jag gav upp trots protesterna. Håller mig till bekväma o enkla smockdressarna istället.
    Så skönt Bosse piggnade på sig igen!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Fy vad elakt du har skrivit i bloggen två prinsessor och odd molly. Brutalärlighet jo jag tackar men kanske ska man hålla den för sig själv istället för att såra andra. Tänk dig för i fortsättningen!

    SvaraRadera
  5. Japp Tiddelipommen är super på dig ;)Hoppas du hittar den grå också!
    Kram på dig

    SvaraRadera
  6. Klart den ska bo kvar hos dig, den är dig! Förlåt Josanne men jag blandar mig in i din anonyma kommentar.

    Kram

    Anonym, vad är det som är elakt? Att hon vill ha en ärlig åsikt om sin klänning eller hur? Då får man faktisk tåla att folk skriver sin mening.

    SvaraRadera
  7. Tack Anonym som värnar om mig det är väldigt gulligt av dig!jag blev inte ledsen alls utan jag bad om åsikter och de blev för mig bra men tack än en gång för din omtanke om mig!

    Kramar

    SvaraRadera
  8. Shit vad jag har tacklat av på att svara på kommentarer. Det får bli bättring... men till dess hinner jag bara kasta över en stor kram till er alla just nu. KRAM!

    SvaraRadera