Powered By Blogger

lördag 12 februari 2011

Ingen idé att ni frågar det fler gånger...

Efter någon kommentar men framförallt flera mail, innehållande såväl snälla förfrågningar som ganska spydiga dumheter så måste jag meddela att Berry dress INTE är och aldrig, sedan jag fick den för ett dygn sedan, har varit till salu. Så det är ingen idé att ni frågar det fler gånger.
Helt ärligt är det väl för fan inte mitt problem att ni ska gifta er och bara måste ha just den klänningen – och här hänvisar jag till två så kallade dumhetsmail.

Ni kunde ha nappat före mig för det första. Och för det andra; om det nu är så jävla angeläget så vet jag faktiskt att det gick en 2:a på Tradera för en och en halv tusing nyligen (vilket är sjukt billigt för en klänning som kostade dryga 3500:- när det begav sig...) så håll span där istället för att terra mig om att jag ”måste” sälja min...

Och för det tredje - vilket jag egentligen inte behöver informera om för jag gör väl precis vad fan jag vill med en klänning som jag har köpt för mina egna stålar – men nu gör jag det i alla fall, främst för att slippa fler tröttsamma mail; så kommer jag att använda den som just en ”bröllopsklänning” by my self.


Jag och mr Make ingick äktenskap för 2 år, 2 månader och 21 dagar sedan. Vi ville göra det på en strand på Kap Verde. Det blev ett rådhus i den svenska hemstaden. Eftersom vi faktiskt har stört oss på att det inte blev som vi ville så tänkte vi ta revansch.

Vilket innebär att den dagen vi har Santa Maria, Sal, Cabo Verde som bostadsadress så blir det en nyvigsel, eller vad man ska kalla det för, på just vår strand i landet nära ekvatorn. Maken fick idén när jag provade Berryn hemma igårkväll. Vilket under dagen har utvecklats till att så ska det bli!  Så please, leta upp en egen bröllopsklänning. Och ge fan i min! :o) Kram på er!

21 kommentarer:

  1. Hahahahah!! Du är för go:) Kram

    SvaraRadera
  2. You go girl!!
    Man upphör ju sannerligen aldrig att förvånas över folks idioti ; )
    Köp era egna klänningar för ända in i h*****e!!!
    Kram Wanja!

    SvaraRadera
  3. Fnittrar gott..man kan ju nästan tro du är förbannad!! Bra du ger svar på tal! Se där ja, nu är den ju faktiskt helt ärligt DIN brudklänning! Så det så..
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jisses, jag tror knappast det är sant att folk frågar/tigger om sånt. Du skriver i alla fall roligt så jag fått dagens skratt:) Håll hårt i klänningen....
    Kram

    SvaraRadera
  5. skojar du? skickar folk såna meil?

    Knasiga människor. hade du velat sälja den hade du väl skrivit det i din blogg.

    För övrigt så är den väl superfin sommarklänning utan att gifta sig i den.

    SvaraRadera
  6. Keep Shinning!
    Varför mobbar folk dig? Du som är så underbar.
    Fattas kanske en tårtbit där uppe hos dessa personer. Keep shining! Så kul att du och din man ska gifte er (igen). I like!
    Stora kramen!
    L8

    PS Vet vad mina barn fick igår?! Plansch från VonBenzo med deras autografer :) Min son fick med texten "RockNroll H" och min dotter fick "kramar till H" Kul! Skickar bilder. Vi har ramat in dom och satt upp dom i rummet. Min son H går till sitt rum då och då och "bara" tittar :)

    SvaraRadera
  7. Ååååå grattis grattis grattis! Så kul att det ska bli din bröllopsklänning, du har en bra Mr Make där som såg det på direkten... :)
    Jobbigt med tjat om att du ska sälja, väldigt oförskämt då den precis flyttat hem till dig o du ju redan deklarerat att du verkligen gillar den! Nej du, bra att du enbart la upp detaljbilder, för den ska såklart sparas till den speciella dagen. (eller du gör ju såklart som du vill, men jag hade nog sparat på bilderna)
    Ser dock fortfarande fram emot att få se dig i den, men då gärna på korten från fina stranden vid er egna speciella ceremoni!
    Stor kram/Tina

    SvaraRadera
  8. Bäst o tillägga att även jag förundras över en del människors fräckhet!!? Undrar hur en del är funtade.. Tröttsamt för dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  9. Hahaha finns nog ingen förutom dig som vågat skriva så rakt på sak i bloggen! Jag fick kvällens gap och skratt :-D

    KRAM

    SvaraRadera
  10. Ha, ha, kan knappt tro det är sanning.
    Men hur som helst , seriöst, ska ni faktiskt flytta till Kap Verde?? Jag tror jag svimmar, så himla underbart.
    lördagskram

    SvaraRadera
  11. hahahaha Du är bäst!! Underbart avbrott i mitt kaos!!! KRAM!

    SvaraRadera
  12. Klart du måste sälja den. Helst billigare än vad du själv köpte den för.

    SvaraRadera
  13. Hej Josanne!

    Underbaraste du, grattis till dig och Herr Make.
    Jag blir så innerligt glad för er skull.
    Bra att du säger ifrån.

    Kramar från Eva
    Ps. Tack förresten för ditt svar, det värmer mitt hjärta ska du veta. jag får väl flyga ner haha.

    SvaraRadera
  14. Klart ni ska gifta om er i klänningen :) Ja det räcker så klart om du har klänningen - Mr. Make vill kanske ha nåt annat?
    Kramar

    SvaraRadera
  15. Helt otroligt att folk frågar!! Och sedan har mage att kräva att du säljer. Vilken underbar brud du blir och på underbara Kap Verde! Som jag sagt innan så garvar jag oftast då jag läåser din blogg. TACK FÖR ATT DU FÖRGYLLER MIN VARDAG! Kram till dig underbara Josanne@-}--Pernilla

    SvaraRadera
  16. Shit! Jag har fullständigt hjärnsläpp just nu så jag kör the easy way och säger bara ett kollektivt tacktack! Och det som fan!!! Kramar!

    SvaraRadera
  17. Oj oj oj var den *så* eftertraktad! =)
    Jag är faktiskt ganska nöjd med min i chalk för jag funkar inte i kritvitt, men ändrar jag mig ska jag göra som du föreslår och lägga ut en swapförfrågan.

    Det var en uppmärksam och klok Mr Make; kan han smitta av sig på min tror du? ;)

    SvaraRadera
  18. De har 25% rea på Sweet brier blouse i rose hos Country Dreams, fast det kanske de har haft någon dag...?? Vet ju att du var lite småkär i den.

    Klart som korvspad att man köper ett plagg bara för att sälja det samma kväll.......NOT!

    Kram

    SvaraRadera
  19. Jag älskar dina kommentarer och att du ger svar på tal! Hoppas ni får en alldeles, alldeles underbar bröllopsdag!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  20. Haha... jag säger som Lina ovan! Härligt att du säger ifrån! Sådana mejl dimper ner hos mig med och man blir så förbannad över det! Folk som plockar ut vad de vill köpa billigt i ens garderob. Kram och stå på dig!

    SvaraRadera
  21. Tack bruttor, ni är bäst! Som accepterar när tanten blir vrålsur och inte kan hålla käften om det... ;o) Kram på er!

    SvaraRadera